Αντιστροφή τάσης για Αραούχο στην ΑΕΚ

Sports Παρασκήνια

Ο Σέρχιο Αραούχο είναι ο αγαπημένος των οπαδών της ΑΕΚ κι ένα από τα πιο αγαπητά ονόματα στο σύνολο της φίλαθλης κοινής γνώμης. Οι τραυματισμοί που έβγαλε, αλλά και η συνολικότερη εικόνα του, έδειχναν… έξοδο από την Ελλάδα στο τέλος της σεζόν.

Ωστόσο πλέον όλα είναι ανοιχτά και ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι αποφασισμένος να κάνει την υπέρβαση, καθώς ο Ματίας Αλμέιδα τον θέλει γιατί ξέρει πως μπορεί να πάρει πολλά απ’ αυτόν. Ο «Τσίνο» στα τελευταία παιχνίδια έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Αργεντινός φορ αποτελεί κάτι παραπάνω από έναν απλό παίκτη για την ΑΕΚ, καθώς από την πρώτη στιγμή που φόρεσε τη φανέλα της, ως δανεικός από τη Λας Πάλμας, τον Ιανουάριο του 2017, απέκτησε ένα μοναδικό δέσιμο με την ομάδα και τον κόσμο της. Το 2021 αποκτήθηκε κανονικά με μεταγραφή και είναι πλέον αρχηγός της ΑΕΚ και σημείο αναφοράς.

Η πλευρά του 32χρονου επιθετικού θέλει συμβόλαιο με καθαρές ετήσιες απολαβές πάνω από 1.200.000 ευρώ. Είναι η… ευκαιρία του να κάνει ένα τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο.

Ο Αραούχο δεν έχει κάποια συγκεκριμένη θέση στο γήπεδο, κι αυτό αφενός μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά για τον Mατίας Αλμέιδα, αφού μπορεί να τον αξιοποιήσει όπου θεωρεί καλύτερα, αλλά από την άλλη πλευρά παίκτες όπως οι Λιβάι και Πόνσε (φουνταριστοί) ή οι Τσούμπερ, Ελίασον, Άμραμπατ (εξτρέμ) προφανώς και έχουν προτεραιότητα σε αυτές τις θέσεις.

Η Λας Πάλμας πάντα έχει ανοιχτή την πόρτα της για τον Σέρχιο, καθώς και η επτάχρονη κόρη του μένει στην Ισπανία, κάτι που είναι έξτρα κίνητρο για εκείνον, ενώ πάντα υπάρχει και το MLS που μπορεί να του προσφέρει μεγάλο συμβόλαιο. Ωστόσο η ΑΕΚ αποτελεί πάντα προτεραιότητα. Κι επειδή σε κάποιες περιπτώσεις λειτουργεί και το συναίσθημα, πλέον οι πιθανότητες είναι να μείνει ο Αραούχο και τη νέα σεζόν είναι πολύ μεγάλες.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα