Ο Χάμες τη λάμψη, Ελ Κααμπί και Ελ Αραμπί την ουσία

Sports Παρασκήνια

Στο ποδόσφαιρο ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Τα ονόματα δεν κάνουν την ομάδα. Και ειδικά όταν αυτά είναι βεντέτες, που θεωρούν πως πρέπει να έχουν πολύ ξεχωριστή μεταχείριση.

Ο Ολυμπιακός επιχειρώντας να κάνει τη διαφορά είχε ρίξει τα δίχτυα του τα τελευταία χρόνια σε σπουδαία ονόματα, δίχως να κάνει ιδιαίτερες αναλύσεις στη συμπεριφορά και τη λογική τους. Η προσαρμογή είναι άλλο ζήτημα, εξίσου σημαντικό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Χάμες Ροντρίγκες. Ο Κολομβιανός επιθετικός έπαιρνε στην Αλ Ραγιάν  του Κατάρ 6 εκατομμύρια ετησίως. Στον Ολυμπιακό οι απολαβές του για έναν χρόνο άγγιζαν τα 2,5 εκατ. ευρώ, ενώ είχε και μπόνους στόχων 500 χιλιάδες ευρώ. Τον Σεπτέμβριο του 2022 ήρθε στον Πειραιά και βρήκε τον συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης Μαρσέλο. Ο Χάμες ήθελε μια μπάλα μόνος του μέσα στο γήπεδο και δεν έπαιρνε από… συστάσεις. Έτσι έμεινε μια σεζόν στο λιμάνι και μετακόμισε στη Βραζιλία για λογαριασμό της Σάο Πάολο.

Εκεί είχε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής και στο χρόνο χαιρετάει, προκειμένου να επιστρέψει στην Ευρώπη. ΜΜΕ της Βραζιλίας ανέφεραν πως οδεύει προς Τουρκία, καθώς η Τράμπζονσπορ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του με τον πρόεδρο της  ομάδας, Ερτουγκρούλ Ντογάν, να προσπαθεί να πείσει τον Κολομβιανό να μετακομίσει στη γειτονική χώρα. Θα πιάσει εκεί; Η ουσία είναι πως για τα χρήματα που εισπράττει απέτυχε τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στη Σάο Πάολο. Τι να συγκρίνουν οι ερυθρόλευκοι σε προσφορά; Τον Χάμες με τον Ελ Κααμπί ή τον Ελ Αραμπί; Αυτοί που δεν ήταν σούπερ ονόματα, τίμησαν και με το παραπάνω το ψωμί τους.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα