Ολυμπιακός: Ο σχεδιασμός για τις ανανεώσεις συμβολαίων

Στα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και φυσικά στον μεγάλο τελικό του Conference League είναι στραμμένη η προσοχή όλων στον Ολυμπιακό. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν ασχολείται με τις ανοιχτές υποθέσεις του ρόστερ του, αλλά οι όποιες εξελίξεις και αποφάσεις αναμένονται μετά τις 30 Μαΐου.

Την επόμενη μέρα του τελικού, οι ερυθρόλευκοι θα αρχίσουν να υλοποιούν τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν, αλλά είναι αρκετά τα ερωτηματικά από το υπάρχον ρόστερ. Αρκετοί παίκτες μένουν ελεύθεροι ή λήγει ο δανεισμός τους, με τον Μεντιλίμπαρ να έχει κάνει τις εισηγήσεις του για το ποιους θέλει να κρατήσει.

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί για παράδειγμα αποτελεί τον βασικό φορ της ομάδας, αλλά η εξαιρετική σεζόν που κάνει, έχει προκαλέσει ενδιαφέρον από αραβικές ομάδες και όχι μόνο. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός του έχει κάνει πρόταση για διετές συμβόλαιο με βελτιωμένες αποδοχές και όχι απλά ανανέωση για έναν χρόνο, όπως προέβλεπε η συμφωνία των δύο πλευρών το περασμένο καλοκαίρι. Ο 30χρονος Μαροκινός έχει ζητήσει χρόνο για να απαντήσει, θέλοντας να εξετάσει όλες τις επιλογές που έχει στα χέρια του.

Από εκεί και πέρα, για τον Αντρέ Όρτα θα ξεκινήσουν επαφές με την Μπράγκα για την απόκτησή του, ενώ για τον Νταβίντ Κάρμο θα γίνει μια προσπάθεια ανανέωσης του δανεισμού του, μιας και η ρήτρα αγοράς του από τη Πόρτο είναι απαγορευτική για τα ελληνικά δεδομένα.

Όσον αφορά τα συμβόλαια με τους Κώστα Φορτούνη και Γιώργο Μασούρα που λήγουν το καλοκαίρι, μετά τον τελικό θα γίνουν οι τελικές επαφές. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα χειριστεί προσωπικά το θέμα του Φορτούνη, που φαίνεται πως μένει στον Πειραιά, ενώ με τον Μασούρα, ο οποίος έχει στα χέρια του πρόταση από την Μπόχουμ, θα γίνει μια νέα συζήτηση. Εξελίξεις αναμένονται και με τον Τζολάκη που φαίνεται πως θα παραμείνει κάτοικος λιμανιού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα