Ο ακομπλεξάριστος κ. Τζέραρντ

Το κλίμα στη Λίβερπουλ είναι σίγουρα βαρύ κι ασήκωτο μετά την διαφαινόμενη απώλεια του τίτλου και ειδικά με τον τρόπο με τον οποίο συνέβη.

Μία από τις πιο συζητημένες ιστορίες της σεζόν είναι το «γλίστρημα» του Στίβεν Τζέραρντ στο ματς κόντρα στην Τσέλσι, ματς το οποίο έκρινε εν πολλοίς το προβάδισμα της Μάντσεστερ Σίτι.

Ωστόσο, ο Στίβεν Τζέραρντ εκτός από μεγάλος ποδοσφαιριστής αποδεικνύει μέσα από τα λεγόμενά του ότι πάνω απ’ όλα μια μεγάλη προσωπικότητα. Ο αρχηγός της Λίβερπουλ στο περιθώριο βραβεύσεων παικτών της ομάδας, αναφέρθηκε στη φετινή σεζόν και δεν δίστασε να αναφερθεί από μόνος του στη συγκεκριμένη φάση.

«Οι παίκτες ποτέ δεν ενθουσιάζονται πολύ όταν κατακτούν ένα μεγάλο βραβείο ή ένα μεγάλο τρόπαιο και ποτέ δεν απογοητεύονται όταν τους γλιστρά κάποιο. Κυριολεκτικά γλιστρά», δήλωσε ο έμπειρος χαφ, σχηματίζοντας ένα μειδίαμα στο πρόσωπό του και δείχνοντας πόσο ακομπλεξάριστος είναι όχι μόνο ο ίδιος, αλλά ο κόσμος της Premier League στο σύνολό του.

Κατά τα λοιπά, αναφέρθηκε στον συμπαίκτη του Λουίς Σουάρες: «Έχουν υπάρξει σπουδαία ταλέντα στον σύλλογο και στην Αγγλία, αλλά αυτός ο τύπος μπορεί να πάρει την “παρτίδα”, είναι διαφορετικός από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Δεν θα αναφερθώ στο ταλέντο του, το βλέπεται, και είναι ένας νικητής που δεν τα παρατάει. Αν μείνει λίγα χρόνια ακόμα, θα ζήσουμε μεγάλες βραδιές».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα