Στην επόμενη αποτυχία της Εθνικής μην τα βάζουμε με προπονητή και παίκτες

Sports Παρασκήνια

Σε τέσσερις μήνες, η εθνική ανδρών ρίχνεται στη μάχη του Nations League, καθώς στις 7 Σεπτεμβρίου(21:45) υποδέχεται την Φινλανδία. Η Ελληνική ομάδα κατάφερε ν’ αποκλειστεί από τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γερμανίας, όπου θα παίξει η… μισή «Γηραιά Ήπειρος». Οι Έλληνες ομογενείς περίμεναν πως και πως τη γαλανόλευκη, που «πέταξε» και τη δεύτερη ευκαιρία της στην Γεωργία.

Πώς θα μπει στη νέα διοργάνωση η Εθνική ανδρών, όταν μπήκαμε στον Μάιο και προπονητής δεν υπάρχει. Και τι έκανε η διοίκηση της Ομοσπονδίας; Πέταξε την μπάλα στο επόμενο Δ.Σ., καθώς έρχονται εκλογές.

Δεν έφταναν όλα τ’ άλλα, η Εθνική ομάδα θα πέσει θύμα και των εκλογών της ΕΠΟ. Την Παρασκευή 28 Ιουνίου θα γίνει η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, όπως αποφάσισε  στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας.

Στα θέματά της δεν θα περιλαμβάνεται η εκλογή προέδρου και μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής. Οι προύχοντες θέλουν να γίνουν τον Ιούλιο οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξης νέας διοίκησης. Θα συγκροτηθεί το νέο Δ.Σ. και στη συνέχεια θα εξεταστούν οι προτάσεις για τον Ομοσπονδιακό προπονητή. Και ποιοι θα είναι διαθέσιμοι εκείνη την περίοδο; Αυτοί που δε θα έχουν βρει ομάδα. Με αυτό τον προγραμματισμό κινείται η ΕΠΟ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Αυτά για να μη ρίχνουμε το ανάθεμα στον εκλέκτορα και τους ποδοσφαιριστές, όταν θα κάνουν μια τρύπα στο νερό στο Nations League. Και ποιους έχουμε ακόμη αντιπάλους εκεί; Πέρα από τη Φινλανδία, την Αγγλία και την Ιρλανδία…

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα