Τρινκέρι: «Ακόμη περιμένω ειδοποίηση από την ΕΟΚ»

Μπορεί να αποτελεί κοινό μυστικό -άλλωστε το παραδέχθηκε και ο ίδιος- ότι ο Αντρέα Τρινκέρι δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Εθνικής ομάδας, ωστόσο ο Ιταλός υποστηρίζει ότι ακόμη δεν τον έχουν ειδοποιήσει από την ΕΟΚ για να λύσει το συμβόλαιό του.

«Πραγματικά πιστεύω πως δεν θα προπονήσω την Ελλάδα, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι, επειδή, για να πω την αλήθεια, δεν με έχει ενημερώσει κανένας. Ισως υπάρχει πρόβλημα στον δορυφόρο. Δεν είχαμε πολύ καλή επικοινωνία μετά το τέλος του Ευρωμπάσκετ. Ακόμα περιμένω», ήταν η αρχική τοποθέτηση του ομοσπονδιακού -τυπικά παραμένει- προπονητής της «γαλανόλευκης», σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της FIBA.

Για την αποτυχημένη παρουσία της Ελλάδας στο Eurobasket της Σλοβενίας, ο Τρινκέρι σημείωσε: «Κάναμε πολύ καλή προετοιμασία και, πιστέψτε με, πιστεύω πως με τους περισσότερους παίκτες είχα μία πολύ, πολύ καλή, καθαρή και θετική σχέση. Πραγματικά, ήταν μία σπουδαία εμπειρία. Δεν ήμασταν τυχεροί. Κάναμε μερικά λάθη, αλλά ποιος δεν κάνει; Η Γαλλία ηττήθηκε από τη Γερμανία στην πρεμιέρα και στη συνέχεια πήρε το χρυσό».

Τέλος, ο Ιταλός δήλωσε χαρούμενος που εργάστηκε στην «επίσημη αγαπημένη»:  «Ημουν χαρούμενος που συμμετείχα. Ηταν μία σπουδαία εμπειρία. Εμαθα πολλά. Εδωσα τα πάντα, αλλά δεν ήταν αρκετό. Οταν κοιτάζομαι στην καθρέφτη αισθάνομαι στενοχωρημένος για το αποτέλεσμα, αλλά, πραγματικά, ξέρω πως προσπαθήσαμε. Θα ήθελα να προπονήσω ξανά μια εθνική ομάδα. Οταν είσαι σε έναν σύλλογο η δουλειά σου είναι να αναμιγνύεις τα συστατικά που έχεις από τις ΗΠΑ, από την Ελλάδα, από τη Σερβία, από τη Ρωσία. Στην εθνική ομάδα αρχίζεις από υψηλότερο επίπεδο, στοχεύοντας στην ενότητα. Και παίζεις για κάτι διαφορετικό, επειδή δεν υπάρχουν λεφτά στη μέση».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα