Μία λύση για τον Μάκη Γκαγκάτση: Πρόεδρος στην ΕΠΟ, μισθό από τον Ιβάν

Sports Παρασκήνια

Μία λύση για τον Μάκη Γκαγκάτση να θέσει υποψηφιότητα και να γίνει πρόεδρος στην ΕΠΟ, είναι να είναι εκεί και να πληρώνεται από τον Ιβάν Σαββίδη, ως υπάλληλος του ΠΑΟΚ. Κι αυτό το σενάριο παίχτηκε στην Θεσσαλονίκη. Τράβα κάτω στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη να τρέχει ο μισθός από τον Ιβάν. Κι αυτό κάπου κόλλησε, μήπως πέσει καμία καρφωτή και βγουν όλα στην φόρα.

Και να φανερωθεί δηλαδή, ότι τον πρόεδρο της ΕΠΟ τον χαρτζιλικώνει ο Ιβάν Σαββίδης και γίνει σούσουρο. Να κρατήσουνε θέλανε να προσχήματα. Όχι ότι θέλει πολύ μυαλό να καταλάβει κανένας τι παιχνίδι παίζεται, αλλά έτσι και βγούνε τα ποσά που θα εισπράττει ο πρόεδρος της ΕΠΟ από τον Ιβάν, είναι καραμπινάτο ατόπημα.

Υπάρχει και κάτι άλλο. Μπορεί στις εκλογές η πλευρά του Μελισσανίδη να εκλέξει τους περισσότερους, που είναι το πιο πιθανό, δηλαδή. Και μπορεί η ΑΕΚ να θέλει να το πάει το έργο βλέποντας και κάνοντας, έτσι και συναινέσουν και βγει πρόεδρος ο Μάκης. Θα κρίνουν κατά περίπτωση, δεν θα δεσμεύονται να λένε «ναι σε όλα» που θα θέλει ο Μάκης. Καλά ξεμπερδέματα.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα