Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο με τους γηπεδούχους να μπαίνουν πιο δυνατά στο πρώτο μισό του αλλά το τελειώσαν καλύτερα οι φιλοξενούμενοι.

Παρά τις απουσίες των τραυματιών (Μποτία, Παπασάββα, Σνάιντερλαν και το «κόψιμο» των Κρίστινσον, Αντερέγκεν, Αντούνες και Κωνσταντακόπουλου η ομάδα του Κώστα Mπράτσου με κινητήριο μοχλό τον Μιλίτσεβιτς απείλησε με τους Τσάπαν, Tεϊσειρα και Σάντος.

Από την πλευρά της εκείνη του Τραϊανού Δέλλα (δίχως Νέιρα, Θοράρινσον, Τοράλ) «απάντησε» μ’ ακυρωθέν (μέσω VAR) γκολ του Iσέκα, τετ α τετ του Μπάκου (που τον σταμάτησε ο Αναγνωστόπουλος) κι ακόμη μια χαμένη ευκαιρία του τελευταίου.

Στην επανάληψη οι παίκτες των δύο ομάδων έχασαν ευκαιρίας για να πάρουν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Από την μία οι Οζέγκοβιτς, Μπιφουμά, Κλωναρίδης και Σάντος κι από την άλλη οι Mπάκου, Αποστολάκης με το 0-0 να παραμένει μέχρι τέλους

 

KΗΦΙΣΙΑ (Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος – Γκόμπελιτς (79’ Κλωναρίδης), Τεϊσέιρα, Τσάπαν, Μιλίτσεβιτς – Σολόα (69’ Βαφέας), Τσανάτζια – Μπιφουμά (79’ Tετέι), Μενέντες (69’ Πρίτσας), Ματέους Σάντος – Οζέγκοβιτς.

Ο.Φ.Η (Δέλλας): Μπάουμαν – Λάρσον, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα – Μπάκιτς (79’ Ριέρα), Μεγιάδο – Μπάκου (88′ Φελίπε Λουίζ), Χιμένεθ (64’ Γκαγιέγκος), Αποστολάκης (88′ Μοσκέρα) – Ισέκα.