«Είμαστε γαμ…νοι»

Η Μπαρτσελόνα αποχαιρέτησε οριστικά τον τίτλο στην Ισπανία, μετά το εντός έδρας 2-2 κόντρα στη Χετάφε και ο αρχηγός των Καταλανών Τσάβι Ερνάντες δεν κρύφθηκε πίσω από το δάχτυλό του.

«Νιώθουμε άσχημα, είμαστε γαμ…νοι. Δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις της σεζόν, πρέπει να είμαστε αυτοκριτικοί και να ξεκινήσουμε και πάλι από την αρχή την επόμενη σεζόν. Είχαμε κάποιες ελπίδες, αλλά τις πετάξαμε στα σκουπίδια», ήταν τα ακριβή λόγια που χρησιμοποίησε ο μέσος των «μπλαουγκράνα».

Αυτοκριτικός ήταν και ο Σέρτζι Μπουσκέτς, ο οποίος τόνισε: «Το πρωτάθλημα έχει σχεδόν χαθεί. Είμαστε στον καλύτερο σύλλογο του κόσμου και σε όλα τα ματς πρέπει να παίζουμε για τη νίκη. Πρέπει να περιμένουμε να τελειώσει η σεζόν και του χρόνου να ελπίσουμε ότι τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Μας βάζουν γκολ που δεν θα έπρεπε να μας βάζουν. Δεν φταίει η άμυνα, αλλά όλη η ομάδα. Όλοι επιτιθέμεθα και όλοι αμυνόμαστε. Όταν περισσότερο ξέραμε πως έπρεπε να φορτσάρουμε όλοι, τις τελευταίες εβδομάδες δεν ήμασταν όπως οφείλαμε».

Από την πλευρά του, ο αθλητικός διευθυντής Άντονι Θουμπιθαρέτα σημείωσε: «Όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες, υπάρχουν πιθανότητες. Η διαδικασία αναδόμησης θα ξεκινήσει όταν τελειώσει η σεζόν».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα