Και τώρα… πού;

«Όταν κάνεις σχέδια, ο Θεός γελάει», λέει ο λαός κι αν το παραφράσουμε στην περίπτωση του Παναθηναϊκού: «Όταν έκανε σχέδια ο Αλαφούζος, ο Βαρδινογιάννης γελούσε». Η αναφορά γίνεται στη δήλωση του Γιώργου Βαρδινογιάννη ότι την 1η Ιουλίου κλείνει την Παιανία για όλους.

Μία δήλωση που έρχεται ως απάντηση στον Γιάννη Αλαφούζο ο οποίος πίστευε ότι θα πάρει μία παράταση 1-2 μηνών για τη χρήση του προπονητικού κέντρου από τον «Καπετάνιο». «Φαντάζομαι ότι μετά από 32 χρόνια, είναι λογικό να γίνει σταδιακά η μετακόμιση μέσα σε μερικούς μήνες. Δεν πρέπει δηλαδή ντε και καλά να φύγουμε την 1η Ιουλίου από την Παιανία», είχε δηλώσει ο ιδιοκτήτης του «ΣΚΑΪ». Η τοποθέτηση του Γ. Βαρδινογιάννη για το θέμα; «Η Παιανία θα κλείσει την 1η Ιουλίου. Και θα κλείσει για όλους. Αν, δηλαδή, έβαλα εγώ κάποιον να μείνει σε ένα από τα διαμερίσματα και τώρα θέλω να το χρησιμοποιήσω για κάποιον άλλο λόγο, θα μου πει ότι μένει μέσα; Δεν γίνονται πουθενά αυτά τα πράγματα», δήλωσε ο πρώην μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού» στη «Γάτα».

Κι εκτός από το νέο «άδειασμα» του Γιάννη Αλαφούζου (είχε προηγηθεί η κόντρα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη για τον Κουτρουμπή), θέμα έχει δημιουργηθεί επί της ουσίας με το πού θα κάνει τις προπονήσεις της η ομάδα του Παναθηναϊκού κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Κι αυτό γιατί οι εργασίες για την αναμόρφωση του «Απήλιον» αναμένεται να ολοκληρωθούν τον Σεπτέμβρη. Η λύση του Άγιου Κοσμά που είχε πέσει στο τραπέζι, δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες, αφού εκεί είναι πολύ πιθανό να μεταστεγαστεί ο Πανιώνιος.

Όπως και να έχει, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» φαίνονται να βρίσκονται στον… αέρα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις και η λύση πρέπει να βρεθεί άμεσα, πριν την έναρξη της προετομασίας των «πράσινων». Μην ξεχνάμε, ότι υπάρχει και το ζήτημα των ακαδημιών του Παναθηναϊκού που πρέπει να γνωρίζουν πού θα στεγαστούν, το συντομότερο δυνατό.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα