Ο Γερεμέγεφ σκοράρει αλλά δεν είναι ούτε απομίμηση του Μπεργκ

Ο 31χρονος Σουηδός φορ έχει συμπεριληφθεί μόλις τρεις φορές στην αρχική ενδεκάδα του Τριφυλλιού

Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ αποκτήθηκε πριν από έναν χρόνο από τον Παναθηναϊκό με απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου έχοντας το παράσημο του πρώτου σκόρερ του σουηδικού πρωταθλήματος. Στη Χάκεν την τελευταία σεζόν πέτυχε 22 γκολ σε 27 ματς. Η παραχώρησή του στον Λεβαδειακό και το πρωτάθλημα της Super League 2 όμως τον πήγε πίσω. Μόλις ένα γκολ πέτυχε σε 10 ματς και η ομάδα της Βοιωτίας δεν πέτυχε την άνοδό της στη μεγάλη κατηγορία.

Ο διεθνής Σουηδός χρειάστηκε να παίξει στο τριφύλλι. Και σε 191 λεπτά πέτυχε έξι γκολ, χωρίς πέναλτι μάλιστα. Πήρε μπρος ή… τον πήγε η μπάλα;

Εναντίον του ΠΑΟΚ είχε μπει στο 82’ και στο 96’ ισοφάρισε 2-2. Με τον Ατρόμητο μπήκε στο 69’ και σκόραρε στο 92’ (5-0). Στο Βόλο μπήκε στο 62’, όταν το ματς ήταν ακόμα στο 0-0 και σκόραρε στο 64’, μόλις δύο λεπτά αργότερα (τελικό 0-3)! Στις Σέρρες, μπήκε ως αλλαγή στο 89’ και χρίστηκε σκόρερ στο 91’.

Ο 31χρονος Σουηδός φορ έχει συμπεριληφθεί μόλις τρεις φορές στην αρχική ενδεκάδα του Τριφυλλιού. Όλες επί Φατίχ Τερίμ, εκμεταλλευόμενος τον τραυματισμό του Ιωαννίδη. Αποτελεί εναλλακτική λύση στο γκολ; Ακόμη κι έτσι δεν έχει πείσει. Ο Γερεμέγεφ δεν είναι Μπεργκ, αλλά ούτε καν απομίμησή του.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα