Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2023: Οι εισηγμένες στο Χ.Α. που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους

Σε MOTOR OIL, HELLENiQ ENERGY και ΕΛΒΑΛ ΧΑΛΚΟΡ τα τρια πρώτα βραβεία

Οι εισηγμένες επιχειρήσεις που στηρίζουν την ελληνική οικονομία και συμβάλλουν στην ανάπτυξη του χρηματιστηριακού θεσμού βρέθηκαν για 21η συνεχόμενη χρονιά στο επίκεντρο της Τελετής Απονομής των Επιχειρηματικών Βραβείων ΧΡΗΜΑ, τα οποία διοργανώνει το περιοδικό ΧΡΗΜΑ σε συνεργασία με την ethosEVENTS και το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr.

Με τη συμμετοχή εξεχόντων θεσμικών ομιλητών αλλά και σημαντικών εκπροσώπων της επιστημονικής κοινότητας και της αγοράς, η τελετή απονομής #hraw23 πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή (9/2) με φυσική παρουσία στο Divani Caravel, καθώς και με παράλληλη online μετάδοση από το LiveOn Expo Complex, το καινοτόμο 3D εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο της LiveOn, της ψηφιακής πλατφόρμας Επιχειρηματικής Επικοινωνίας και Εκδηλώσεων.

Το βραβείο Καλύτερης Εταιρείας-2023 απονεμήθηκε στις παρακάτω εταιρείες:

1ο Βραβείο: MOTOR OIL

2ο Βραβείο: HELLENiQ ENERGY

3ο Βραβείο: ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ

Όλες τις εταιρείες που βραβεύθηκαν στις 19 κατηγορίες μπορείτε να τις δείτε αναλυτικά εδώ.

Στη φετινή διοργάνωση απονεμήθηκαν, εξάλλου, δύο τιμητικές διακρίσεις και συγκεκριμένα:

  • Τη διάκριση «Εμβληματική Προσωπικότητα της Κεφαλαιαγοράς για το 2023» έλαβε η κ. Βασιλική Λαζαράκου, διδάκτωρ Νομικής, πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, μέλος του ΔΣ της ESMA και της IOSCO, μέλος του ΔΣ της Επιτροπής Εταιρικής Διακυβέρνησης του ΟΟΣΑ.
  • Τη διάκριση «Εμβληματική Προσωπικότητα του Χρηματιστηρίου Αθηνών για το 2023» έλαβε ο Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα