Ο Λουτσέσκου κατάπιε την γλώσσα του για την κόκκινη στον Βίντα, για να μην χαλάσει η συμμαχία

Ο Λουτσέσκου πιέστηκε πολύ για να μην βγάλει άχνα για την διαιτησία του Αγκάγιεφ στην Τούμπα. Μιλάμε ότι αυτός δεν ήταν Λουτσέσκου. Ούτε λόρδος του Ηνωμένου Βασιλείου τέτοια συμπεριφορά.

Μπορεί να του έκανε τίποτα ιδιαίτερα μαθήματα αυτός ο ΠΑΟΚτζής ο Ζαμπούνης που τρώει το μήλο με το μαχαίρι και γι αυτό ο Ρουμάνος κρατήθηκε.

Για την φάση με τον Βίντα και την καραμπινάτη δεύτερη κίτρινη, δεν είπε κουβέντα. Να την δω την φάση πρώτα. Παπαριές. Τις άλλες φορές που έβγαινε φόρα παρτίδα και τα έχωνε τις είχε δει στην τηλεόραση;

Ο Λουτσέσκου θα μπορούσε άνετα να την δεί στον πάγκο μ’ αυτό το μεγάλο τάμπλετ που έχουνε. Δεν πήγε καν. Έτσι είναι. Λογικό.

Έτσι και ο Ρουμάνος άρχιζε τα μπούρου – μπούρου στην πλατέα Κουμουντούρου όπως το’ χει συνήθειο, θα την τίναξε στον αέρα την συμμαχία Μελισσανίδη με Ιβάν Σαββίδη. Γι αυτό μαζεύτηκε ο Ραζβάν. Ούτε για την κάρτα που έπρεπε να δοθεί στον Μάνταλο διαμαρτυρήθηκε.

Ούτε, φυσικά για κόκκινη στον Κάλενς. Δεν ήταν, αλλά σάμπως έχει καμία σημασία για τον Λουτσέσκου αν είναι ή δεν είναι; Αυτός το χαβά του, λέει και πράγματα που δεν ισχύουν. Εδώ κατάπιε την γλώσσα του.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα