ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ: Στα μπλόκα με τους αγρότες αν αδικηθεί

ΠΑΟΚ-ΠΑΟ: Τρέμει ο Αλαφούζος τη διαιτησία-Λουτσέσκου-Τερίμ: Show για το καλύτερο θεατρικό!!

Τι να κάνουμε εδώ στην «Α» και την iapopsi.gr, βοηθάμε όπου μπορούμε με τα ρεπορτάζ. Κάνουμε και κοινωνική – ποδοσφαιρική πολιτική και ξυπνάμε τον Γιάννη Αλαφούζο από τον ύπνο, όπως έγινε με τον Λίντμπεργκ και τον Καπέλα. Τώρα πήρε χαμπάρι ο Αλαφούζος ότι ο ΠΑΟΚ τον έφαγε τον Πορτογάλο τον Καπέλα. Τώρα που πέρασε από την ΕΕΠ και την Εκτελεστική να είναι υπεύθυνος VAR ο Σουηδός Λιφ Λίντμπεργκ.

Τον έφερε κι αυτόν ο συμπατριώτης του Πίτερ Φρόιντφελντ, για το καλό μεροκάματο. Τώρα, που στην Σουηδία δεν έχουν VAR είναι λεπτομέρειες για την ΕΠΟ και εξυγίανση. Τώρα το πήρε πρέφα ο Αλαφούζος και έκανε… διαρροή κατά του ΠΑΟΚ. Φοβερά πράγματα. Ότι ο ΠΑΟΚ έφαγε τον Καπέλα και πήρε ο Μάκης Γκαγκάτσης στην ΕΠΟ τον ανίδεο από VAR Λίντμπεργκ.

Η iapopsi.gr το έγραψε την προπερασμένη Παρασκευή, ότι ο Μάκης Γκαγκάτσης τον έφαγε τον Καπέλα, γιατί ήθελε να φτιάξει σύστημα για να μεταδίδονται live οι συνομιλίες διαιτητή και VARista. Που δεν το ήθελε με τίποτα, βέβαια, ο κύριος Μάκης, που θα έχει τον λόγο του, να μην βγαίνουν αυτά στον αέρα.

Στην Πορτογαλία θα παίξει μπάλα αυτό το σύστημα, με την ιδέα του Καπέλα. Στην Ελλάδα είναι επικίνδυνα πράγματα αυτά. Να ακούς το Μανούχο να συμφωνεί με τους Γκορτσίλες και τους Τσέτσιλες ότι δεν υπήρξε ανατροπή του Τζαβέλα στον Ποντένσε.

Ή, ακόμα χειρότερο, να ακυρώνεται γκολ κανονικό του Βόλου στην Τούμπα στο κύπελλο και ο Περράκης να του λέει του Ευαγγέλου παίζει η μπάλα δεν έγινε τίποτα. Να μην ξεφύγω, όμως.

Ο ΠΑΟΚ τα έχωσε στον Αλαφούζο και αύριο πάει να γίνει το ντέρμπι. Ποιος ΠΑΟΚ και ποιος Αλαφούζος, ρε. Λουτσέσκου με Τερίμ είναι όλα τα λεφτά στο χορτάρι. Έχει να πέσει θέατρο καλύτερο κι από αυτό του Ιωαννίδη, που πέφτει σκοτωμένος για πέναλτι.

Μιλάμε τώρα, έτσι και ο Τούρκος δει τα καραγκιοζιλίκια του Λουτσέσκου με τον Νορβηγό τον διαιτητή, ορμάει κι όποιον πάρει ο χάρος. Κι αυτός θεατρίνος είναι εκτός από προπονητής. Μέχρι και διπλωματικό επεισόδιο γίνεται. Κι ο Νορβηγός διαιτητής ο Σάγκι, ποιον θα σεβαστεί; Τον Λουτσέσκου ήταν τον Τερίμ που τον ξέρουν κι οι πέτρες στην Ευρώπη;

Πάμε παρακάτω. Ο Σάγκι ο Νορβηγός είναι ο διαιτητής του ντέρμπι. Τι χαμπάρια μάστορα; Όλα καλά; Τι θα πει Σάγκι, ρε, πλάκα κάνουμε τώρα; Εδώ μιλάμε τώρα είναι μεγάλο το διακύβευμα, που λένε και οι γραμματιζούμενοι. Ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος, φτιάχνει προπονητικό κέντρο και πουλάει παραμύθι για τη νέα Τούμπα και ο Αλαφούζος έφερε ολόκληρο Μπακασέτα και Τερίμ για να πάρει το πρωτάθλημα. Και πάει τώρα ο Φρόιντφελντ και σου φέρνει έναν Σάγκι. Πιάσε το αυγό και κούρευτο.

Καλά, ρε, οι μεγάλοι δεν είχαν συναποφασίσει ότι θέλουν elite διαιτητές; Και καλά ο ΠΑΟΚ, ο Μάκης Γκαγκάτσης το πάει καλά το έργο με τις συμβουλές του μπαμπά και δέχεται τύπους σαν τον Σάγκι. Ο Αλαφούζος γιατί δεν μιλάει; Τον έπιασε ο πόνος που απολύθηκε ο Καπέλα, για τον οποίο κι αυτός έχει ψηφίσει να φύγει και δεν τον νοιάζει που έρχεται ένα νεούλι από την Νορβηγία; Πλάκα κάνουμε τώρα; Τι παίζει, ρε, με το Γιάννη.

Μπας έχει σχέση με την βρώμα στην πιάτσα ότι έγιναν συμφωνίες κάτω από το τραπέζι; Δεν το πιστεύω, γιατί ο Γιάννης δεν κάνει τέτοια πράγματα. Με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ και με τον Ολυμπιακό, θα παλέψουν για το πρωτάθλημα. Άσε που μπορεί να βρεθούν και στον ημιτελικό του κυπέλλου ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, αν ο Παναθηναϊκός αποκλείσει τον Ατρόμητο, οπότε θα έχουν κι άλλα νταραβέρια.

Και τώρα που το θυμήθηκα πάλι. Ο Αλαφούζος γιατί δεν διαμαρτυρήθηκε στην ΕΠΟ, που έβαλε τον ΠΑΟΚ να παίξει την προπερασμένη Τετάρτη με τον Πανσερραϊκό στο κύπελλο και όχι την περασμένη Τετάρτη; Είσαι ισοπολιτεία αυτό; Ο Παναθηναϊκός έπαιξε Τετάρτη με τον Ατρόμητο και πάει σκοτωμένος στην Τούμπα και ο ΠΑΟΚ του στρατηγού Λουτσέσκου το πήγε στο πολύ ξεκούραστο, γιατί έπρεπε την προπροηγούμενη Τετάρτη. Δεν είναι αδικία αυτό για τον Παναθηναϊκό; Καταφανέστατη, μάστορα. Κι ο Αλαφούζος ασχολείται με τον Καπέλα.

Και τώρα που το σκέφτομαι, ρε μάστορα. Που είναι εκείνες οι ωραίες εποχές που ο Αλαφούζος με τον Ιβάν Σαββίδης πηγαίνανε αγκαλιά σαν τα πιτσουνάκια του Αγίου Βαλεντίνου στο ΟΑΚΑ, πριν από τον τελικό Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 4-1. Όλη η Ελλάδα τους ζήλευε. Μόνο που ο Ιβάν ήθελε καμιά σαρανταριά Αλαφούζους στην καθισιά του. Του έκατσε κι εκεί το 3-0 με τον Κύζα διαιτητή στην Τούμπα, σφάχτηκε σαν το σκυλί στ’ αμπέλι ο Παναθηναϊκός Αλαφούζος και σχόλασε ο αρραβώνας για τον Γιαννάκη.

Τέλος πάντως, φρέσκα κουλούρια, λέει ο κουλουρτζής. Εγώ, ένα πράγμα θα σου πω. Ότι έτσι και γίνει το παραμικρό στην Τούμπα εις βάρος του Παναθηναϊκού, ο Αλαφούζος βγαίνει στους δρόμους μαζί με τους αγρότες. Πάει κι αυτός εκεί στον Πλατύκαμπο, Μικροθήβες πως τα λένε τα χωριά αυτά, που βγήκαν τα τρακτέρ στους δρόμους και θ’ ανάβει φωτιές από ξερόκλαδα για να ζεσταθεί τα απογεύματα που πέφτει ο ήλιος.

Και δεν είναι πλάκα αυτό. Βγαίνει στο αντάρτικο και χειρότερα από τον Μαρινάκη, λέει η πιάτσα. Το’ χει πάρει απόφαση ο Γιαννάκης, ότι με το λάου – λάου δεν βγαίνει η δουλειά. Παίρνει κανα δυο σφυρίγματα για να μην μιλάει και την κατάλληλη στιγμή, σ’ έστησαν σε μια γωνιά κι ήσουνα νέο παλικάρι.

Να σου δώσω και την είδηση. Εκεί στην Super League 1 και την ΕΠΟ, το συζητάνε κρυφά, τι πρόκειται να κάνουνε αν ο Ολυμπιακός την κοπανήσει από το γήπεδο. Αυτό συζητήθηκε μάστορα. Όχι με τίποτα Τζαφέρηδες και Κοξένογλου. Αλλού, σε κάτι γκουρμεδάδικα στην παραραλιακή πιάσανε την κουβέντα δικηγόροι και τα ρέστα.

Διότι το σύστημα πρέπει να είναι προετοιμασμένο. Κι εκεί που θεωρούσανε ότι ο Μαρινάκης μπορεί να πάρει την ομάδα και να φύγει, ξαφνικά, όπως στο ματς με την Κηφισιά που ο Μανούχος έκανε τα τρελά του, αλλά ο Φορτούνης με τον Ελ Αραμπί πήραν πρωτοβουλία και συνέχισαν να παίζουν.

Την περασμένη Πέμπτη το βράδυ έπεσε αι ο Αλαφούζος στο τραπέζι, εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ότι έτσι κι ο Νορβηγός λοξοκοιτάξει σε καμιά φάση, μπορεί να γίνει παπατράκ. Όχι επίτηδες να το κάνει ο Νορβηγός. Δεν τα κάνουνε αυτά οι Νορβηγοί. Μήπως έγινε καμία παρανόηση με τον Γκορτσίλα που είναι τέταρτος διαιτητής στην Τούμπα είναι το θέμα. Αυτός, δηλαδή, που παραλαμβάνει την αποστολή των διαιτητών από το εξωτερικό και τους πάει βόλτα για τα αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης, τις ταβέρνες κλπ. Για παρέα κάθεται ο τέταρτος και πίτσι – πίτσι με το Μίτσι. Κι απάνω στην κουβέντα ο Γκορτσίλας μπορεί να σφύριξε κανένα περίεργο αγγλικό στους Σάγκι και την παρέα του. Κι από παρανόηση, βέβαια, να γίνει ανάστα ο κύριος.

Έτσι είναι. Ο Γιάννης μπορεί να είναι κοντά στην κυβέρνηση, ο ΣΚΑΙ να δείχνει δυο λεπτά αγρότες να πλακώνονται με τα ΜΑΤ και δέκα τον Τριαντάφυλλο να λέει πως κονόμησε από τα social media και άδικα τον κυνηγάει η εφορία, αλλά κορόιδο δεν είναι. Το έχει δει πως παίζεται το έργο. Πέρασαν τόσα χρόνια και κατάλαβε ότι είναι χάντρα στο κομπολόι του Ιβάν και του Μελισσανίδη.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα