«Πρωταθληματική» χρονιά το 2023 για τη FREENOW

Στο τελευταίο τρίμηνο του 2023 η δημοφιλής εφαρμογή μετακινήσεων με ταξί κατέγραψε ανάπτυξη εργασιών που αγγίζει το +46%

Στην κορυφή της λίστας των Taxi App στη χώρα μας βρήκε το 2024 την FREENOW, κουβαλώντας την προίκα των εξαιρετικών επιδόσεων που κατέγραψε η γνωστή εφαρμογή μετακινήσεων με ταξί το 2023. Χαρακτηριστικό δείγμα της χρονιάς ρεκόρ που ήταν αυτή που έφυγε για την FREENOW είναι το γεγονός ότι στο τελευταίο τρίμηνο του 2023 η δημοφιλής εφαρμογή κατέγραψε ανάπτυξη εργασιών που αγγίζει το +46% συγκρινόμενη με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2022. Εξίσου προσοδοφόρο ήταν το δ’ τρίμηνο του 2023 και για τους 9.000 και πλέον συνεργαζόμενους οδηγούς της FREENOW που είδαν στην εξεταζόμενη περίοδο τα έσοδά τους να αυξάνονται εντυπωσιακά κατά 45% ανά διαδρομή, γεγονός που έχει οδηγήσει σήμερα στα υψηλότερα επίπεδα υπηρεσιών ιστορικά για την εφαρμογή.

Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι συνολικά το 2023, ο μέσος όρος βαθμολογίας των οδηγών που συνεργάζονται με την εφαρμογή βρίσκεται στο 4,85/5, ενώ οι επιβάτες έδειξαν την εκτίμησή τους για την εξαιρετική εξυπηρέτηση συνεισφέροντας €506.917 σε φιλοδωρήματα προς τους οδηγούς μέσω της ηλεκτρονικής πληρωμή.

Έπειτα από 12 χρόνια λειτουργίας, την FREENOW εμπιστεύονται σήμερα περισσότεροι από 1,3 εκατομμύρια εγγεγραμμένοι χρήστες που στατιστικά κάνουν κάθε λεπτό 26 αιτήματα για διαδρομή. Σημειώνεται ότι η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στην Αττική, τη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο Κρήτης, με τον σχεδιασμό για το τρέχον έτος να περιλαμβάνει ακόμη περισσότερους προορισμούς και υπηρεσίες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα