Παναθηναϊκός-Ατρόμητος: Το νέο στοίχημα του Τερίμ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται (21:00, Cosmotesport1)) τον Ατρόμητο Αθηνών στο «Απ. Νικολαΐδης» για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Οι «πράσινοι» ψάχνουν τη νίκη με στόχο να πραγματοποιήσουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης, αλλά και να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Έχοντας πολύ καλή ψυχολογία λόγω της πρόσφατης πρόκρισης επί του Ολυμπιακού, παρά τα πολλά τους προβλήματα στον συγκεκριμένο αγώνα, όπως και της επιστροφής στην κορυφή του πρωταθλήματος. Συν το γεγονός ότι οι τελευταίες προσθήκες έχουν φέρει άλλη αύρα στο «τριφύλλι», με πιο χαρακτηριστική περίπτωση αυτή του Τάσου Μπακασέτα.

Ο Φατίχ Τερίμ που είναι αήττητος από τη μέρα που ήρθε στον Παναθηναϊκό και θέλει να συνεχίσει το σερί  θα έχει στη διάθεση του και τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος αποθεραπεύτηκε και βρίσκεται κανονικά στην 23αδα!Φυσικά εκτός, όπως ήταν αναμενόμενο βρίσκονται ο Άντραζ Σπόραρ με τον Μπένιαμιν Βέρμπιτς, που αποχώρησαν από το ματς με τον Παναιτωλικό, αλλά και οι Παλάσιος, Τσέριν, Γερεμέγεφ, Χουάνκαρ που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Ο Ατρόμητος πάει προφανώς με τον τίτλο του αουτσάιντερ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, γνωρίζοντας ότι ιδιαιτέρως στο συγκεκριμένο ματς έχει πάρα πολύ δύσκολη αποστολή. Η ομάδα του Ίλιτς θέλει να μείνει όρθια στη Λεωφόρο ώστε να ψάξει μία υπέρβαση στη ρεβάνς. Όπως και να ‘χει, πάνε δίχως άγχος σε αυτήν την αποστολή οι Περιστεριώτες. Εξάλλου, είχαν κάνει… ζημιά στο «τριφύλλι» στην εντός έδρας αναμέτρηση πρωταθλήματος, επικρατώντας 3-2. Ο Ατρόμητος θέλει να αφήσει πίσω την πολύ βαριά εντός έδρας ήττα με 5-0 από την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα, την οποία γνώρισε την περασμένη Κυριακή και να παρουσιαστεί πολύ πιο ανταγωνιστικός αυτήν τη φορά.

Πιθανές ενδεκάδες
Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Λοντίγκιν – Κώτσιρας, Ακαϊντίν, Γέντβαϊ, Μλαντένοβιτς – Αράο, Βιλένα, Μπερνάρ – Λημνιός, Αϊτόρ, Ιωαννίδης

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Μαρκετζάνι – Αθανασίου, Ασεβέδο, Ιμερέκοφ, Ντε Μποκ – Έντερ, Ερλινγκμαρκ, Κούεν – Ρομπάιγ, Βαλένσια, Αντζιέλσκι

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα