Ανανέωσε ο Αγκάνθο!

Παίκτης του Άρη για ακόμη έναν χρόνο θα είναι ο Νταβίντ Αγκάνθο, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία σήμερα με τον πρόεδρο του Άρη Δημήτρη Ηλιάδη. Την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών επισημοποίησαν με ανακοίνωσή τους οι «κίτρινοι», ενώ γνωστοποίησαν και την πρόσληψη του Δημήτρη Μούτα στη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Η παραμονή του Αγκάνθο αποτελούσε διακαή πόθο όλων στον Άρη και η επίτευξη της συμφωνίας χαροποίησε άπαντες στο στρατόπεδο των Θεσσαλονικέων, ακόμη και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Χαρακτηριστικά ο Ισπανός δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την επικοινωνία που είχα με τον πρόεδρο. Αυτά τα οποία συζητήσαμε και ο τρόπος σκέψης του με έκαναν να νιώσω ακόμη πιο σίγουρος για την επιλογή μου. Δεν βλέπω την στιγμή να ενσωματωθώ με την ομάδα για την έναρξη της προετοιμασίας, καθώς και για την πρώτη γνωριμία τόσο με τον πρόεδρο όσο και με το νέο τεχνικό επιτελείο. Έχω μεγάλη όρεξη για δουλειά».

Παράλληλα, ο Άρης ανακοίνωσε και την έναρξη της συνεργασίας με τον Δημήτρη Μούτα, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα τεχνικού διευθυντή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα