Σταύρο Μάνταλε, πας καλά; Για το ΑΕΚ – Άρης φέρνει τον Ματέι Γιούνγκ που μπινελίκωσε και τιμωρήθηκε ο Μελισσανίδης

Τον Σλοβένο Ματέι Γιούνγκ φέρνει ο Σταύρος Μάνταλος για το ματς κυπέλλου της ΑΕΚ με τον Άρη. Καλά, επικοινωνεί με το περιβάλλον ή τυα έχει χαμένα ο αναπληρωτής αρχιδιαιτητής; Ξέχασε τι έγινε με τον Γιούνγκ και τον Μελισσανίδη;

Πριν από δυο χρόνια ο Μελισσανίδης με τον Γιάννη Παπαδόπουλου είχαν μπουκάρει στα αποδυτήρια του Ματέι Γιούνγκ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Και τον στόλισε καλά ο Τίγρης τον Σλοβένο.

Ο Αλαφούζος το κατήγγειλε, ο Ματέτι το έγραψε στο Φύλλο Αγώνα και ο Μελισσανίδης τιμωρήθηκε ένα μήνα απαγόρευση στον αγωνιστικό χώρο. Και πάει τώρα ο Μάνταλος και ξαναβάζει τον Σλοβένο, λες και χάθηκαν οι άλλοι διαιτητές.

Αλλά το θέμα είναι και γιατί ο Ματέι δέχθηκε να ξανάρθει να σφυρίξει την ΑΕΚ, όταν τον έχει μπινελικώσει ο Μελισσανίδης; Βλαμμένος είναι;

 

Η σχετική ανακοίνωση της τιμωρίας Μελισσανίδη

ΠΑΕ ΑΕΚ, Δ. ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ (Μεγαλομετόχου ΠΑΕ ΑΕΚ), Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (Μη διαπιστευμένου): “Βάσει των αναφερομένων στο από 8/5/2022 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 8/5/2022 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα,”:

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΚ συνολική χρηματική ποινή ποσού τριάντα ενός χιλιάδων πεντακοσίων (31.500) ευρώ. Επίσης, ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ τον δεύτερο εγκαλούμενο Δ. ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ της αποδιδόμενης σε αυτόν πράξης της εισόδου στα αποδυτήρια των διαιτητών (αρθ. 12 παρ. 5 ΚΑΠ της ΕΠΟ). Τέλος, ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον δεύτερο εγκαλούμενο Δ. ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, την πειθαρχική ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για ένα (1) μήνα [παράβαση άρθρων 1, 5επ., 10 παρ.1 περ. δ Ι, 11, 12 παρ. 1 περ. β ΠΚ της Ε.Π.Ο.].

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα