Εργα που άλλαξαν την καθημερινότητα, επί ημερών Κόκκορη στη Γλυφάδα

Μετά από σχεδόν τέσσερα τον δημαρχιακό θώκο της Γλυφάδας, ο Κώστας Κόκκορης αισθάνεται δικαιωμένος από το γεγονός ότι οι πολίτες είδαν βελτίωση της καθημερινότητας τους χάρη στα μικρά, αλλά σημαντικά έργα που πραγματοποιήθηκαν.

Εργα με άξονα την καθημερινότητα του πολίτη, με δράσεις και πρωτοβουλίες για την οικογένεια, τα άτομα τρίτης ηλικίας, την εργαζόμενη μητέρα, τους νέους και τους πολίτες που αντικρίζουν το χειρότερο πρόσωπο της κρίσης. Επί ημερών Κόκκορη δόθηκε λύση σε ένα πρόβλημα περίπου τεσσάρων δεκαετιών και συγκεκριμένα ο λόγος για το κοιμητήριο. «Με το άρθρο 2 του νόμου 3247/14 νομιμοποιήθηκε η λειτουργία του νέου κοιμητηρίου και λύθηκε ένα ζήτημα με σημαντικές κοινωνικές διαστάσεις. Στον χώρο όπου βρίσκεται το νέο κοιμητήριο σχεδιάζουμε τη δημιουργία ενός σύγχρονου κοιμητηρίου, ενταγμένου σε ένα περιβάλλον υψηλού και χαμηλού πρασίνου», δηλώνει ο δήμαρχος στα «Παραπολιτικά.

Ο ίδιος, βέβαια, δηλώνει πως οι ανάγκες της πόλης είναι πολλές, οι προκλήσεις μεγάλες και δεν υπάρχουν περιθώρια για εφησυχασμό. Αξίζει, τέλος, να σημειώσουμε πως ιδιαίτερα σημαντικά για την τοπική κοινωνία έργα είναι αυτός της λειτουργίας κοινωνικού παντοπωλείου, φαρμακείου, ιατρείου, φροντιστηρίου και μαγειρείου, που καθημερινά εξυπηρετούν εκατοντάδες Γλυφαδιώτες που έχουν ανάγκη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα