Ξερνάει βία: «Σκ@τ@ η απόφαση της κυβέρνησης, την πληρώνει ο ΠΑΟΚ». Για τους φονιάδες του Άλκη, τσιμουδιά κι αυτός κι ο Ιβάν

Να αυστηροποιηθεί ο κώδικας, να τιμωρούνται οι δηλώσεις για τους διαιτητές και παπάρια μάντολες, λέω εγώ. Με τον Λουτσέσκου τι θα γίνει, που κάθε φορά που μιλάει ξερνάει βία; Θ’ ασχοληθεί κανένας αθλητικός δικαστής;

Εδώ μιλάμε τώρα ότι ένα παλικάρι χαροπαλεύει μετά την επίθεση που δέχτηκε στο Ρέντη και ο Λουτσέσκου το χαβά του. Όλα έγιναν για να την πληρώσει ο ΠΑΟΚ, που έχει να δώσει εντός έδρας τα περισσότερα παιχνίδια και θα παίξει δίχως κόσμο.

Έτσι είπε στην συνέντευξη Τύπου. Τι είναι στο φινάλε ο τραυματισμός ενός αστυνομικός μπροστά σ’ ένα πρωτάθλημα που πάεν να το στερήσουνε από τον ΠΑΟΚ;

Επανέλαβε και πάλι ότι του έκλαψαν ένα πρωτάθλημα κι ένα κύπελλο.

Κι αφού χαρακτήρισε «σκατά» την απόφαση της κυβέρνησης, να μας πει αυτός πως καταπολεμάται η βία. Να μας πει τι έγινε με την Θύρα 4 που σκότωσε άνθρωπο και το πανηγύριζε με τα πανό και τις ιαχές.

Να μας πει ο Ρουμάνος τι να κάνουμε και πως θ’ απομονώσουμε τους ταραξίες. Δεν μπορεί, τόσα χρόνια έχει στην Ελλάδα, ξέρει τι πρέπει να κάνει η κυβέρνηση.

Κι ήταν σκατά η απόφαση, να μας πει ο Λουτσέσκου, που το παίζει και ιδεολογικός ινστρούχτορας της Θεσσαλονίκης, αν το αφεντικό του, ο Ιβάν Σαββίδης ξαπόστειλε τους ταραξίες και τους υποψήφιους φονιάδες από την Θύρα 4.

Ο Λουτσέσκου δεν καταλαβαίνει τίποτα. Τα ίδια και τα ίδια. Δεν τον νοιάζει αν δολοφονούνται άνθρωποι, οι ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα αυτό τον νοιάζει. Κι οι αθλητικοί δικαστές τον κοιτάνε. Σε άλλη χώρα θα τραβούσε γραμμές στον τοίχο για τους μήνες και τις μέρες που περνούν.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα