Για επαφές του Ιωαννίδη με την Άιντραχτ γράφουν οι Γερμανοί

Καμία ενημέρωση στον Παναθηναϊκό με τον οποίο ο παίκτης δεσμεύεται μέχρι το 2027

Ο Φώτης Ιωαννίδης έχει συμβόλαιο έως το 2027 με τον Παναθηναϊκό, αλλά το γερμανικό Sky Sports ανέφερε σήμερα ότι η ‘Αιντραχτ έχει απευθείας επαφές με τον Έλληνα επιθετικό.

Ανέφεραν συγκεκριμένα οι Γερμανοί ότι η Άιντραχτ βρίσκεται σε επαφές με τον Έλληνα επιθετικό, αλλά όχι με τον Παναθηναϊκό. Από τη στιγμή που ο Ιωαννίδης έχει συμβόλαιο έως το 2027 με τους πράσινους ωστόσο δεν δύναται να συζητάει με κανένα σύλλογο χωρίς τη συγκατάθεση του Παναθηναϊκού καθώς αυτό είναι παράτυπο και επιφέρει ποινές στους εμπλεκόμενους εάν συμβαίνει.

«Η ομάδα της Φρανκφούρτης συζητά απευθείας με τον 23χρονο επιθετικό και όχι με τον Παναθηναϊκό», ανέφερε το εν λόγω άρθρο, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι δεν υπάρχει προφορική συμφωνία.

Οι Γερμανοί αναφέρουν επίσης ότι δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις με τους πράσινους σε αυτή τη φάση, ενώ η Άιντραχτ είναι πρόθυμη να πληρώσει περίπου 8 εκατ. ευρώ, συν μπόνους.

Επιπλέον, στο δημοσίευμα τονίζεται ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει τον Ιωαννίδη με αυτό το ποσό, ενώ η ομάδα της Φρανκφούρτης «καίγεται» για ενίσχυση στην επίθεση και στη λίστα της βρίσκεται επίσης ο Παυλίδης.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα