Ο Κώστας Τζολάκης μένει στο λιμάνι του και περιμένει την ευκαιρία

Sports Παρασκήνια

Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια είχε πολύ καλούς τερματοφύλακες που έπαιξαν ξεχωριστό ρόλο στις επιτυχίες του. Ήδη έγραψαν και γράφουν τη δική τους ιστορία, αλλά πλέον τα έχουν τα χρονάκια τους, με τελευταία την περίπτωση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη. Πίσω όμως τι γίνεται; Άπαντες μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον  Κωνσταντίνο Τζολάκη, ο οποίος μόλις στα 21 του χρόνια έχει εμπειρίες και πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως θα είναι ο επόμενος μεγάλος τερματοφύλακας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Τζολάκης έφτασε στου Ρέντη το 2018 για να ενταχθεί στην Κ-19 του συλλόγου. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν φοβήθηκε να του αναθέσει την ευθύνη και ο Έλληνας κίπερ πήρε ευκαιρίες. Ο Ζοζέ Σα όμως αποτελούσε ανυπέρβλητο εμπόδιο, για τον πιτσιρικά που περίμενε στωικά για τη στιγμή του. Αυτή άργησε μεν, ήρθε δε την περσινή ταραχώδη χρονιά.

Ο Τζολάκης με μια σπουδαία εμφάνισή του στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στις 25 Ιανουαρίου 2023 έδωσε την πρόκριση στον Ολυμπιακό για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ στα πλέι-οφ κατέβασε ρολά μιας και σε 3 ντέρμπι με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, κράτησε το μηδέν στην εστία του! Αυτά δεν ήταν αρκετά, όμως, για να του δώσουν τα γάντια του βασικού καθώς ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ακόμη… κρατάει.

Το συμβόλαιο του 21χρονου τερματοφύλακα λήγει το καλοκαίρι, όμως η επιθυμία για επέκταση της συνεργασίας είναι αμοιβαία. Ο Τζολάκης δεν θ’ αποχωριστεί το λιμάνι του, ενώ η συμμετοχή του στην Εθνική Ελπίδων, δείχνει διεθνώς τις ξεχωριστές του ικανότητες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα