Δεν βρήκε κανένα βενζινάδικο στην Εγνατία Οδό

Ο Νίκος Βαβατσικλής δημοσιογράφος του «inpost.gr» από την Κομοτηνή, διηγείται ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον George Clooney. Ανάρτησε μία δημοσίευση στο facebook, στην οποία αναφέρεται στην απρόσμενη βόλτα του διάσημου Αμερικανού ηθοποιού στην πλατεία της Κομοτηνής.

Ο λόγος που ο γνωστός ηθοποιός επισκέφτηκε την πόλη της Κομοτηνής το πρωί της Τρίτης, ήταν γιατι ενώ βρισκόταν στην Εγνατία Οδό κατευθυνόμενος προς Κωνσταντινούπολη, δεν βρήκε κανένα βενζινάδικο. Με αποτέλεσμα να βγει στην έξοδο της Κομοτηνής, για να εφοδιάσει το αυτοκίνητό του με καύσιμα. Ως γνωστόν ο διάσημος σταρ περνά αρκετά χρόνο στην Ευρώπη και είναι αρκετά προσιτός στον κόσμο.

Ο δημοσιογράφος αναφέρει στη δημοσίευσή του:
«Η Κομοτηνή είναι απίστευτη πόλη! Στις 8 το πρωί στην πλατεία Ειρήνης περπατούσε ο ηθοποιός Τζόρτζ Κλούνει μαζί με την αγαπημένη του Ελιζαμπέτα Κανάλις και δυο φίλους του!!! Ο Αμερικανός ηθοποιός ξεκίνησε από την Ιταλία (έχει στη λίμνη Κόμο σπίτι) με αυτοκίνητο και πάει στην Κωνσταντινούπολη κι από εκεί στα παράλια της Τουρκίας! Στην Κομοτηνή σταμάτησε, καθώς δεν μπόρεσε να βρει βενζίνη στην Εγνατία Οδό!!!!! Αθάνατη Ελλάδα…»

Επισήμανση του iapopsi.gr: Από τα τελευταία νέα που μας έχουν έρθει από το Hollywood, γνωρίζουμε ότι ο George Clooney και η  Elisabetta Canalis, δεν είναι πλέον ζευγάρι και ο καθένας έχει πάρει το δικό του δρόμο. Είναι πολύ πιθανό, ο δημοσιογράφος Νίκος Βαμβατσικλής, να μπέρδεψε την συνοδηγό του Clooney με κάποια άλλη γυναίκα η οποία να μοιάζει αρκετά στην πρώην αγαπημένη του George. Ας ελπίσουνε, πως ο δημοσιογράφος δεν μπέρδεψε και τον star του Hollywood George Clooney με κάποιον άλλον.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα