Κωνσταντέλιας: Διάνοια στα μαθηματικά!

Ο πατέρας του Γιάννη, από την αρχή εργαζόταν στον ΠΑΟΚ, δεν είχε μόνιμη εργασία και εξασφαλίστηκε.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας είχε μεγάλη έφεση στα μαθηματικά και την τριγωνομετρία. Άριστος μαθητής μέχρι τη Β’ Λυκείου, με μυαλό ξυράφι, ο καθηγητής μαθηματικών τηλεφωνούσε στους γονείς του προκειμένου να τον αφήσουν να συνεχίσει τα μαθήματα και να βάλει σε δεύτερη μοίρα το ποδόσφαιρο! Όμως, το νερό είχε μπει στο αυλάκι, το ποδόσφαιρο κέρδισε… τα μαθηματικά.

Ο διευθυντής των ακαδημιών του «Δικεφάλου» Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος έκανε αγώνα για να ντυθεί ο Κωνσταντέλιας στα «ασπρόμαυρα» και τα κατάφερε αφού πρώτα κέρδισε την εμπιστοσύνη της οικογένειας. «Μας εμπιστεύτηκε και τον εμπιστευτήκαμε, δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ τα όσα έκανε ο κ. Πουρλιοτόπουλος για την οικογένεια μας», παραδέχεται ο Βασίλης Κωνσταντέλιας, που δεν ξεχνάει το πόσες φορές έκανε το δρομολόγιο Βόλος – Θεσσαλονίκη μέχρι η οικογένεια να μετακομίσει οριστικά κι ο ίδιος να πιάσει δουλειά ως μάγειρας στους ξενώνες της Τούμπας και αργότερα στο Σπίτι της Ακαδημίας στη Βασ. Όλγας.

Ο πατέρας του Γιάννη, από την αρχή εργαζόταν στον ΠΑΟΚ, δεν είχε μόνιμη εργασία και εξασφαλίστηκε. Αυτό ήταν το κλειδί. Ο «Δικέφαλος» έδειξε ότι τον πιστεύει πολύ, αγκάλιασε την οικογένεια και έβαλε μπροστά την εξέλιξη του απορρίπτοντας όλες τις προτάσεις που άρχισαν να έρχονται στη Μικράς Ασίας.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα