Αμαρτίες αφεντικού παιδεύουσιν εργαζόμενους

H λύση της συνεργασίας του Ολυμπιακού με το Μετροπόλιταν του Δημήτρη Σπυρίδη (που είναι ιδιοκτήτης και του ΥΓΕΙΑ) προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις στο ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός αναγκάστηκε να διακόψει την συνεργασία του με τον γιατρό της ομάδας, Χρήστο Θέο. Ήταν παράπλευρη απώλεια.

Ο Θέος βρισκόταν στον Ολυμπιακό από το 2011, έχοντας και σημαντική θέση στο νοσοκομείο Μετροπόλιταν.  Ο χειρουργός ορθοπεδικός  είναι διευθυντής στην Ορθοπεδική Κλινική του Metropolitan Hospital και επικεφαλής του ιατρικού team της ομάδας ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς. Είναι ενεργό μέλος στην ESSKA (European Society for Sports Traumatology, Knee Surgery and Arthroscopy) και του ICRS (International Cartilage Repair Society).

Η πληρότητά του σαν επιστήμονας είναι δεδομένη. Η επάρκειά του, επίσης . Ουδέποτε ακούστηκε κάτι γι αυτόν. Άλλωστε, ήταν πάνω από μια δεκαετία γιατρός του Ολυμπιακού.

Όμως, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός σταμάτησε την συνεργασία με το Μετροπόλιταν ήταν αναμενόμενη και η διακοπή της συνεργασίας με τον γιατρό.

Την αποστολή του Ολυμπιακού στο Λονδίνο ακολούθησε ο ορθοπεδικός Ανδρέας Πισκοπάκης, ο οποίος στο παρελθόν έχει εργαστεί στον Ατρόμητο. Πρόκειται για τον γιο του Νίκου Πισκοπάκη ο οποίος είχε θητεύσει σε πολλές ομάδες, ενώ και ο ίδιος έχει συνεργαστεί και εκείνος με αρκετούς συλλόγους όπως ο Απόλλων και ο Ατρόμητος.

Παράπλευρη απώλεια ο Θέος που σαφώς δεν θα μπορούσε να έμενε στον Ολυμπιακό μετά τα όσα κατήγγειλε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ για τον  επιχειρηματικό όμιλος στον οποίο ανήκει το Μετροπόλιταν στον οποίο συμπεριλαμβάνονται το «Υγεία», το «Μετροπόλιταν General» και το «Μητέρα»…

Είναι βέβαιο ότι οι δημόσιες καταγγελίες του Ολυμπιακού για τα φουσκωμένα τιμολόγια θα προκαλέσουν αντιδράσεις και σε όσους πλήρωσαν- αν αληθεύουν οι καταγγελίες- για υπηρεσίες των νοσοκομείων με καπέλο και της κυβέρνησης που επιδιώκει με όλους τους τρόπους την πάταξη της αισχροκέρδειας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα