Η Έφη θα περιμένει, ενώ ο Στέφανος ετοιμάζει νέο παραστράτημα

Οι συζητήσεις της ομάδας Αχτσιόγλου με άλλα στελέχη είναι καθημερινές και προετοιμάζουν τη συμβολή τους στον προσυνεδριακό διάλογο, δίνοντας έμφαση και στο πολιτικό στίγμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμη και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έχει εκπλαγεί από την στάση της Έφης Αχτσιόγλου και της ομάδας της (Χαρίτσης, Ηλιόπουλος και σία), οι οποίοι κρατούν χαμηλούς τόνους και αποφεύγουν την όποια αντιπαράθεση με τον Κασσελάκη, αλλά πολύ περισσότερο με την ηγετική ομάδα που πλαισιώνει το νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Και το λέω αυτό διότι ήδη ο κ. Τσακαλώτος έχει συναντηθεί τρεις φορές με την κ. Αχτσιόγλου με στόχο να βρουν κοινή περπατησιά, εν τούτοις δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν. Κι αυτό διότι η ομάδα Αχτσιόγλου δεν σκέφτεται προς ώρας να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια από τον ΣΥΡΙΖΑ. Θα μείνει και θα περιμένει. Εξάλλου δεν την πήραν τα χρόνια. Παρά το γεγονός ότι οι προβλέψεις για τις ευρωεκλογές είναι δυσοίωνες. Απλά στην ομάδα Αχτσιόγλου υποστηρίζουν πως εάν συνεχίσει ο ΣΥΡΙΖΑ την ελεύθερη πτώση, τότε αυτοί που τώρα δίνουν χρόνο προσαρμογής στον Κασσελάκη, θα τον αφήσουν. Και μεν μιλάμε για τους φανατικούς υποστηρικτές του, αλλά για όλους τους υπόλοιπους. Οπότε θεωρούν ότι μετά θα στραφούν στην Έφη Αχτσιόγλου ως μία αξιόπιστη λύση. Οι συζητήσεις της ομάδας Αχτσιόγλου με άλλα στελέχη είναι καθημερινές και προετοιμάζουν τη συμβολή τους στον προσυνεδριακό διάλογο, δίνοντας έμφαση και στο πολιτικό στίγμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Βέβαια όλα αυτά μπορεί να ανατραπούν εάν τελικά ισχύσει η πληροφορία ότι ο Στέφανος Κασσελάκης ετοιμάζει μία νέα καταιγίδα. Και αυτή δεν είναι άλλη από το αίτημα ένταξης του ΣΥΡΙΖΑ στο Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα. Μέχρι τώρα, υπήρχε βέτο από την πλευρά της «Ομπρέλας». Εάν αυτό συμβεί, ο ΣΥΡΙΖΑ θα εγκαταλείψει την ευρωπαϊκή ομάδα της Αριστεράς, αλλά εκεί θα φανεί εάν και η ομάδα Αχτσιόγλου αντέξει αυτό το νέο… παραστράτημα του αρχηγού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα