Tα άκουσε ο Μόγες για τον Ολυμπιακό

Ο κόσμος της Γουέστ Χαμ επιτέθηκε στον Μόγες μετά την ήττα της ομάδας στο Φάληρο.

Στο Twitter τα σχόλια πήραν φωτιά και οι φίλοι της αγγλικής ομάδας τα έβαλαν με τον προπονητή των φιλοξενούμενων, Ντέιβιντ Μόγες, για τις επιλογές του στο ματς. Πιο αναλυτικά, αρκετοί υποστήριξαν πως η αναμέτρηση ήταν σημαντική και ο τεχνικός επέλεξε να βάλει τη β’ ομάδα.

«Αυτό το παιχνίδι μόλις έδειξε ότι οι παίκτες του πάγκου μας δεν είναι αυτοί που χρειάζονται όταν πρέπει να ξεκουράζουμε τους παίκτες της πρώτης ομάδας. Ο Ινγκς, ο Μπενράμα και ο Φορνάλς πρέπει να φύγουν. Επίσης, πάρτε τον κεντρικό τους μέσο, ο οποίος ήταν εξαιρετικός», ανέφερε ένας φίλος της Γουέστ Χαμ.

Η Γουέστ Χαμ όχι στα καλύτερά της χθες βράδυ. Λάθος επιλογή ομάδας, δυστυχώς έχουμε 4 βασικούς που πρέπει να βρουν άλλη ομάδα. Το μόνο θετικό ήταν η υποστήριξη που είχαμε από τους οπαδούς μας», υποστήριξε ένας δεύτερος.

«Παίζεις με τον Ολυμπιακό, το πιο σκληρό κλαμπ στον όμιλο, και αποφασίζεις να παίξεις με τη β’ ομάδα που δεν έχει ομοιογένεια γιατί αρνείσαι να τη χρησιμοποιήσεις στα παιχνίδια του πρωταθλήματος», ανέφερε ένας τρίτος. Γενικότερα, στο Twitter υπήρξε έντονη δυσαρέσκεια για το αποτέλεσμα στο «Γ. Καραϊσκάκης», αφού με νίκη της η Γουέστ Χαμ θα ήταν πολύ κοντά στην πρόκριση στους «32» του Europa League.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα