Μεταπτυχιακά στην έρευνα υδρογονανθράκων ζητά το ΠΑΣΟΚ

Τη χρηματοδότηση Ειδικών Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών στον τομέα της Έρευνας Υδρογονανθράκων ζητά ,ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ κ .Γιάννης Μιανάτης, με επιστολή του προς τους συναρμόδιους Υπουργούς Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννη Βρούτση, Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κώστα Αρβανιτόπουλο και Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Ευάγγελο Λιβιεράτο

Πρόκειται για πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ ενόψει της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής της πρότασης Νόμου του Κινήματος «Ίδρυση Εθνικού Ταμείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γενεών».

Στην επιστολή που κοινοποιείται και στους Πρυτάνεις , των Ανώτατων Ιδρυμάτων της Χώρας ο κ. Μανιάτης προτείνει να συμπεριληφθεί ,στην Πρόταση Νόμου του ΠΑΣΟΚ που έχει γίνει αποδεκτή από την Κυβέρνηση , διάταξη με την οποία θα προβλέπεται η έκδοση Κοινής Υπουργικής Απόφασης των συναρμοδίων Υπουργών προκειμένου ένα μέρος των κονδυλίων του Ταμείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γενεών να διατίθενται για τη χρηματοδότηση Ειδικών διατμηματικών-διεπιστημονικών Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών σε Ελληνικά Πανεπιστήμια και ΑΤΕΙ που λειτουργούν τμήματα του ευρύτερου χώρου του Γεωεπιστημών στον τομέα της Έρευνας των Υδρογονανθράκων .

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα