«Νυμφίος» με εξ αδιαιρέτου… προίκα ο Κασσελάκης

Μαζί στη ζωή μαζί και στην νεοϋορκέζικη… περιουσία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο σύντροφός του Τάηλερ

Όταν δεν απασχολεί τα ΜΜΕ με τις εμφυλιοπολεμικές διεργασίες στον ΣΥΡΙΖΑ ο φρεσκοεκλεγμένος πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανος Κασσελάκης φροντίζει κι εκείνος να γίνεται θέμα στις παραπολιτικές στήλες του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου για τις προσωπικές επιλογές και την εκτός πολιτικής καθημερινότητά του.

Αφού, λοιπόν, πρώτα μάθαμε για τον σεξουαλικό προσανατολισμό του, ότι τον σύντροφό του τον λένε Τάηλερ Μακμπέθ, τη σκυλίτσα τους Φάρλι και ότι οι δυο τους επιθυμούν να αποκτήσουν δυο παιδιά –και μάλιστα αγόρια– μέσω παρένθετης μητέρας, τα τελευταία 24ωρα ενημερωθήκαμε για το super lux καταφύγιο του ζευγαριού που βρίσκεται σε κάποιο από τα προάστια της Νέας Υόρκης και το οποίο ανήκει εξ ημισείας στους δύο συντρόφους.

Πρόκειται, λέει, για ένα διαμέρισμα σε μια διπλοκατοικία που διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις όπως εξωτερική πισίνα και ιδιωτική λίμνη στην ευρύτερη έκταση του οικήματος, με το διπλανό του διαμέρισμα να διατίθεται προς ενοικίαση έναντι 1.500 δολαρίων ανά διανυκτέρευση μέσω της πλατφόρμας Airbnb.

Το τελευταίο στοιχείο έχει τη σημασία τους καθώς καταδεικνύει ότι τα αγόρια έχουν επενδύσει σημαντικά κεφάλαιο στην κοινή τους ζωή. Βεβαίως ούτε φτωχοκαλυβάκι τη λες τη μεζονέτα στο «Μεγάλο Μήλο» ούτε μπορεί να λογιστεί και ως προίκα σαν κι αυτή που έδιναν τα παλαιότερα χρόνια οι γονείς στις μέλλουσες νύφες και γαμπρούς, δεδομένου ότι το ακίνητο αποτελεί συνιδιοκτησία του Στέφανου και του Τάηλερ.

Υπό αυτές τις συνθήκες, το μόνο πρόβλημα που θα μπορούσε να ανακύψει στο μέλλον είναι το ποιος από τους δύο «νυμφίους» θα κρατήσει τα ακίνητα «προικιά», αν τα φέρει έτσι η ζωή και χωρίσουν οι δρόμοι του ζευγαριού.

Μέχρι τότε θα ζουν τον… αμερικανοτραφή έρωτά τους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα