«Κρέμασε» τον Φρόιντφελντ ο Τάκης Μπαλτάκος

Από τα αζήτητα τον πήρε από το χέρι και τον έκανε πρόεδρο στην ΚΕΔ με «προβληματικές» διαδικασίες

O Tάκης Μπαλτάκος καλείται ν’ απαντήσει στην εύλογη απορία γιατί πυροδοτεί με τις πράξεις του την ενότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου σε μια περίοδο που οι επενδυτές του έχουν ρίξει πολλά χρήματα για να ενισχύσουν τις ομάδες τους, οι οποίες δείχνουν σημάδια ανάκαμψης στην Ευρώπη.

Καλείται ν’ απολογηθεί γιατί δεν ζήτησε λίστα από την UEFA, για την τοποθέτηση νέου προέδρου στην ΚΕΔ, αλλά παρουσίασε μόνο υποψήφιο τον Σουηδό Φρόιντφελντ! Κατά σύμπτωση ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν… απόρησαν με αυτή τη διαδικασία, παρά συμφώνησαν με την επιλογή του προέδρου της ΕΠΟ και την… χειροκρότησαν. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν ζήτησε να εξαιρεθεί ο Φρόιντφελντ, αλλά να ζητηθούν άλλα τρία βιογραφικά και να επιλέξουν τον καλύτερο. Ακόμη και για τα μάτια του κόσμου, γιατί ο Τάκης Μπαλτάκος δεν ακολούθησε τη διαδικασία; Φοβόταν κάτι; Δεν θα πρέπει να υπηρετεί τη διαφάνεια; Τώρα ο Σουηδός αρχιδιαιτητής θα αισθάνεται πως θα κινηθεί με το… πιστόλι στον κρόταφο καθώς θα υπάρχει προκατάληψη σε βάρος του.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ πέτυχε να τον στοχοποιήσει, πριν καν αναλάβει καθήκοντα σε μια σεζόν που οι περισσότερες ομάδες της Super League έχουν βγάλει ανακοινώσεις διαμαρτυρίας για φάλτσα διαιτητών..

Το γεγονός ότι το 2020 ο Σουηδός ήταν στην λίστα της UEFA ως ανθυποψήφιος του Κλάτενμπεργκ δεν σημαίνει κάτι. Όχι μόνο γιατί είχε απορριφθεί τότε απ’ όλους τους μεγάλους, αλλά γιατί στα χρόνια που μεσολάβησαν έμεινε στα αζήτητα. Τυχαίο;

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα