Όταν ο Ποντένσε αποκάλεσε «τεμπέλη» τον Φορτούνη κι αυτός πειράχτηκε…

Πώς τα φέρνει καμιά φορά η καριόλα η ζωή. Ότραν έφυγε ο Ποντένσε από τον Ολυμπιακό, έπιασε κουβέντα στο instagram με τους followers κι η κουβέντα ήρθε και για τον Κώστα Φορτούνη.

Ο Ποντένσε είχε απαντήσει σχετικά στο instagram για τον Κώστα Φορτούνη: «Ποιοτικά είναι ο “Φορτού”. Αλλά πρέπει να αλλάξει νοοτροπία εάν θέλει κάτι περισσότερο στη ζωή του. Έχει όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά ενός μεγάλου παίκτη αλλά είναι αρκετά τεμπέλης. Και το ξέρει».

Η απάντηση του Φορτούνη

«Κατά κάποιο τρόπο με πείραξε, αλλά από την άλλη πλευρά το σκέφτηκα, δεν έδωσα σημασία. Ξέρω ποιος είμαι, τι κάνω στο γήπεδο, αυτή τη στιγμή ο Ποντένσε είναι σε άλλη ομάδα και δεν ασχολήθηκα ποτέ με τη δήλωσή του, το προσπέρασα. Εγώ κάθε χρόνο δουλεύω, τι λέει ο καθένας, αυτό κρίνεται στο γήπεδο».

Που να φανταστεί ο Ποντένσε ότι θα ξαναγύριζε στον Ολυμπιακό και θα έβρισκε εκεί τον Φορτούνη να τον περιμένει. Τι χαμπάρια από τώρα και στο εξής; Φίλοι ήταν οι δυο τους.

Αλλά ο Ντανιελάκος κάπου την είδε όταν έφυγε για την Γουλς. Τώρα, ξαναγύρισε. Όλα καλά με τον Κωστάκη; Θα δείξει. Επαγγελματίες είναι, θα πεις, σωστό, σου λέω εγώ.

Από την άλλη, αυτό το τεμπέλης δεν ξεχνιέται κι εύκολα. Αλλά και δυο κουβέντες να πει ο Μαρινάκης, λύνεται το θέμα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα