Δεν ψιχαλίζει κύριε Μπαλτάκο

Sports Παρασκήνια

Η επιστολή Μαρινάκη στον πρόεδρο της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκο, τάραξε τα νερά του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Γιατί δεν αποτέλεσε μια στιγμιαία αντίδραση, δεν ήταν ένα ξέσπασμα της στιγμής, το δε περιεχόμενό της ήταν βαρύ και ασήκωτο. Τέτοιο που σε άλλες περιπτώσεις θα περίμενε κανείς αντιδράσεις. Είτε αυτές ήταν παραιτήσεις, είτε επίδειξη ισχύος της θέσης του επικεφαλής του ελληνικού ποδοσφαίρου με κάποιες ενέργειες.

«Δεν μπορεί εσύ, ένας «περαστικός» από αυτό , και οι εντολείς σου, να ναρκοθετείτε το Πρωτάθλημα».

Ο πρόεδρος της Super League Βαγγέλης Μαρινάκης τι άλλο πιο βαρύ να καταμαρτυρήσει σε βάρος του Τάκη Μπαλτάκου; Το ότι τον χαρακτηρίζει περαστικό απ’ το ποδόσφαιρο είναι το πιο ελαφρύ. Αλλά ν’ αναφέρει πως έχει εντολείς και ναρκοθετεί το πρωτάθλημα, δεν… καταπίνεται από ένα θεσμικό πρόσωπο.

Και ποια ήταν η αντίδραση του προέδρου της ΕΠΟ; Τρία πουλάκια κάθονταν. Πώς θα πορευτεί με αυτές τις ισορροπίες. Με το καλημέρα ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού του λέει επί προσωπικού πως:

«Θα πρέπει να γνωρίζεις πως αν εσύ και οι συνεργάτες σου θέλετε να αλλάξετε τους όρους διεξαγωγής του Πρωταθλήματος και να το μετατρέψετε σε μια διοργάνωση – παρωδία που θα γεννά βία και ένταση σε εβδομαδιαία βάση , θα μας βρείτε μπροστά σας».

Η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός. Πόσο δε μάλλον όταν δεν ψιχαλίζει καλοκαιριάτικα…

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα