Εσπερίδα στον Άγιο Δημήτριο για τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας

Διοργανωτής δημοτική παράταξη του Γιώργου Παπατριανταφύλλου, «Αγαπάμε την Πόλη μας τον Άγιο Δημήτριο»

Εσπερίδα με θέμα την «Ολιστική προσέγγιση του ασθενούς με Πολλαπλή Σκλήρυνση – Προτάσεις για δομές, δράσεις και Κοινωνικό Έργο στον Άγιο Δημήτριο» διοργανώνει το απόγευμα της Τρίτης, 13 Ιουνίου (18:00) η Ελληνική Εταιρία για τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας και η υποψήφια δημοτική παράταξη «Αγαπάμε την Πόλη μας τον Άγιο Δημήτριο» με επικεφαλής τον Γιώργο Παπατριανταφύλλου.

Η εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Μελίνα Μερκούρη / Δημαρχείο Αγίου Δημητρίου (λεωφόρος Αγίου Δημητρίου 55 – Τ.Κ. 17343), θα την προλογίσει ο υποψήφιος για τη δημαρχία του Αγίου Δημητρίου και επικοινωνιολόγος στο επάγγελμα Γιώργος Παπατριανταφύλλου (φωτ.), ενώ στο πάνελ των ομιλητών θα ακολουθήσουν:

— Ο κ. Αναστάσιος Ωρολογάς, ομότιμος καθηγητής Νευρολογίας ΑΠΘ, πρόεδρος Δ.Σ. της ΕΕΣΚΠ, υπεύθυνος Κέντρου Πολλαπλής Σκλήρυνσης, Κλινική «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ».

— Η κ. Γεωργία Τσιρούκη, κλινική ψυχολόγος, η οποία θα μιλήσει για την «Ψυχοθεραπεία για ασθενείς με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας».

— Η κ. Λουκία Δραγανιδάκη, διαιτολόγος-διατροφολόγος, που θα αναφερθεί στην ενότητα «Διατροφή για την Σκλήρυνση Κατά Πλάκας».

Στην εσπερίδα θα μιλήσουν επίσης:

— Η εικαστικός Μαργαρίτα Ντονικιάν, που θα αναπτύξει το θέμα «Τα οφέλη της εικαστικής τέχνης για τον ασθενή που πάσχει από ΣΚΠ».

–Ο γυμναστής Ειδικής Φυσικής Αγωγής – Προσαρμοσμένης Άσκησης, Μάριος Τάτσης, που δραστηριοποιείται στον τομέα της θεραπευτικής μουσικής.

Η είσοδος στην εσπερίδα θα είναι ελεύθερη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα