Εν αναμονή Τσακίρη

Έντονες είναι οι φήμες στην Πλατεία για την επιστροφή του Κωνσταντίνου Τσακίρη στα κοινά της ΠΑΕ Πανιώνιος.

Ο πρώην μεγαλομέτοχος του Ιστορικού εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να ασχοληθεί και πάλι με τη διοίκηση της ομάδας της Νέας Σμύρνης, ωστόσο, υπάρχουν μερικές προϋποθέσεις για να κάνει το… βήμα.

Η πρώτη αφορά την είσοδο της ΠΑΕ σε άρθρο εκκαθάρισης, μια και τα χρέη, τα οποία υπολογίζονται σε 8,5 εκατομμύρια ευρώ αποτελούν ένα βασικό… αγκάθι στις σκέψεις του Κωνσταντίνου Τσακίρη.

Σε περίπτωση που το συγκεκριμένο πρόβλημα… κοπεί, ήτοι διευθετηθεί έπειτα από την είσοδο της ΠΑΕ στο άρθρο βιωσιμότητας, τότε ο πρώην μεγαλομέτοχος του Πανιωνίου εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να βοηθήσει οικονομικά την κίνηση σωτηρίας της ομάδας και με ένα ποσό να συνδράμει στις άμεσες υποχρεώσεις του συλλόγου.

Για τον λόγο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να έχει επαφή με τους επικεφαλής της κίνησης, Σκούρα, Δάρρα και Ζαμάνη, ούτως ώστε να αποφασιστεί το επόμενο… βήμα.

Παράλληλα, για να λάβει την απόφαση επιστροφής, ο Κωνσταντίνος Τσακίρης θέλει ο Πανιώνιος να έχει την ίδια πολιτική, ήτοι να ρίξει το βάρος στις Ακαδημίες και στα μικρά παιδιά και με χαμηλό μπάτζετ, που θα μπορεί να καλυφθεί από τα έσοδα της ομάδας να είναι βιώσιμο το πλάνο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα