Νέο όνομα ο Λεονίντ Σλούτσκι

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της αγωνιστικής σεζόν, αφού τώρα θα κριθεί ο στόχος του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά και της εξόδου στο Champions League αλλά κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι στον πάγκο βρίσκεται η υπηρεσιακή λύση του Γιώργου Γεωργιάδη.

Επειδή το συγκεκριμένο γεγονός συμβαίνει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, οι ιθύνοντες του «δικεφάλου» θέλουν να αποφύγουν στο μέλλον ανάλογο φαινόμενο και εξετάζουν πολύ προσεκτικά την επόμενη κίνησή τους.

Νέο όνομα που προστίθεται στη λίστα με τους υποψήφιους προπονητές είναι αυτό του Λεονίντ Σλούτσκι.

Σύμφωνα με τη «Real News» ο Ρώσος τεχνικός που εργάζεται από το 2009 στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, βρίσκεται πολύ ψηλά στην εκτίμηση της διοίκησης και το γεγονός ότι το συμβόλαιό του εκπνέει τον Δεκέμβριο, διευκολύνει την κατάσταση.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως στον ΠΑΟΚ θεωρούν ότι έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που ψάχνουν, αφού με την ρωσική ομάδα κάνει πρωταθλητισμό και από το 2009 διεκδικεί το πρωτάθλημα (το οποίο έχει κατακτήσει την περσινή σεζόν, δύο φορές το Κύπελλο Ρωσίας και μία το Σούπερ Καπ Ρωσίας).

Μάλιστα, ο Ιβάν Σαββίδης και ο Γκερμάν Τσιστιακόφ φέρονται να έχουν σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον 43χρονο προπονητή, ο οποίος στο παρελθόν έχει εργαστεί, επίσης, στις Ολίμπια Βόλγκογκραντ, Ουραλάν Ελίστα, FC Μόσχας και Κρίλια Σοβέτοφ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα