Champions League: Βγαίνουν οι δυο ομάδες για τα ημιτελικά

Κάτοχο θα βρουν απόψε τα δύο πρώτα εισιτήρια για την φάση των ημιτελικών του UEFA Champions LeagueΡεάλ Μαδρίτης και Μίλαν έχουν το προβάδισμα μετά τις νίκες τους με 2-0 επί της Τσέλσι και 1-0 επί της Νάπολι αντίστοιχα όμως οι ανατροπές σε αυτήν την διοργάνωση δεν σταματούν ποτέ.

Η Τσέλσι ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ του πρώτου αγώνα με την Ντόρτμουντ για να φτάσει στα προημιτελικά, αλλά αντιμετωπίζει ακόμη πιο δύσκολο έργο εδώ, μετά την ήττα με 2-0 στην Ισπανία, χάρη στα γκολ των Καρίμ Μπενζεμά και Μάρκο Ασένσιο.

Μπορούν να αντλήσουν παρηγοριά από την μάχη τους με την Ρεάλ Μαδρίτης σε αυτή τη φάση την περασμένη σεζόν, όταν επίσης βρέθηκαν πίσω με δύο γκολ διαφορά μετά την πρώτη συνάντηση, προτού τρέξουν σε ένα προβάδισμα 3-0 στη ρεβάνς του Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Οι Μερένχες τελικά πέρασαν μετά την παράταση, αλλά αυτή τη φορά θα είναι επιφυλακτικοί απέναντι στην ομάδα του Φρανκ Λάμπαρτ στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Πιθανές ενδεκάδες:
Τσέλσι: Αρριζαμπαλάγκα, Φοφανά, Τιάγκο Σίλβα, Τσαλομπά, Τζέιμς, Καντέ, Φερνάντες, Κουκουρέλα, Μούντρικ, Χάβερτζ, Στέρλινγκ
Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Αλάμπα, Καμαβίνγκα, Μόντριτς, Κρόος, Βαλβέρδε, Ροντρίγκο, Μπενζεμά, Βινίσιους
 

Το εντυπωσιακό τελείωμα του Ισμαέλ Μπεννασέρ έδωσε στους Ροσονέρι ένα ισχνό προβάδισμα για να το πάρουν μαζί τους στη Νάπολη, όπου κέρδισαν με 4-0 στη Serie A στις αρχές του μήνα. Το έργο της Νάπολι στη ρεβάνς θα γίνει πιο δύσκολο λόγω της αποβολής του Αντρέ-Φρανκ Ζάμπο Ανγκισά μετά την αποβολή του στο πρώτο ματς, αλλά η πιθανή επιστροφή του επιθετικού Βίκτορ Οσίμεν θα της δώσει τεράστια ώθηση, καθώς στοχεύει στην πρώτη της παρουσία στα ημιτελικά.

Πιθανές ενδεκάδες:

Νάπολι: Μέρετ, Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Ζέσους, Ολιβέρα, Λομπότκα, Ελμάς, Ζιελίνσκι, Λοζάνο, Οσίμεν, Κβαρατσκέλια
 Μίλαν: Μενιάν, Καλάμπρια, Τομόρι, Κχιάερ, Ερνάντες, Τονάλι, Κρούνιτς, Ντίαζ, Μπενασέρ, Λεάο, Ζιρού
 

22:00 (Cosmote Sport 2 HD): Ποδόσφαιρο, Τσάμπιονς Λιγκ, Τσέλσι-Ρεάλ Μαδρίτης
22:00 (Cosmote Sport 3 HD): Ποδόσφαιρο, Τσάμπιονς Λιγκ, Νάπολι-Μίλαν

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα