Με πολλές αλλαγές ο Αλμέιδα στο Καραϊσκάκη

Η ΑΕΚ έχει στρέψει την προσοχή της στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, για τον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου, αφήνοντας πίσω τη νίκη επί του Άρη.

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει ήδη καταστρώσει τα πλάνα του για το παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου στόχος είναι η νίκη, παρά το 3-0 υπέρ της Ένωσης στον πρώτο αγώνα. Γι’ αυτό φροντίζει να κρατά τους παίκτες του σε εγρήγορση, τονίζοντάς τους πως τίποτα δεν έχει κριθεί.

Στα αγωνιστικά πλάνα, ο Αργεντινός τεχνικός ετοιμάζει αλλαγές στην ενδεκάδα, προκειμένου να διαχειριστεί και τα συνεχόμενα παιχνίδια. Ο Μουκουντί τέθηκε στη διάθεσή του και διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα, πιθανότατα με παρτενέρ τον Μήτογλου. Ο Στάνκοβιτς, όπως σε όλα τα ματς Κυπέλλου, θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια, ενώ στο αριστερό άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Μοχαμαντί. Δεξιά θα παίξει ο Ρότα, μιας και δεν υπάρχει κάποια εναλλακτική.

Στη μεσαία γραμμή, ένας εκ των Γιόνσον, Σιμάνσκι θα πάρει ανάσες, με τον Γαλανόπουλο να παίζει βασικός, ενώ οι  Πινέδα, Μάνταλος και Φερνάντες θα έχουν πιο δημιουργικό ρόλο. Στην επίθεση θα παίξει ένας εκ των Γκαρσία ή Τσούμπερ, αλλά δεν αποκλείεται να αγωνιστούν και οι δύο, αν ένας εκ των επιθετικών χαφ μείνει εκτός.

Στην ΑΕΚ αγωνιούν για την κατάσταση του Αραούχο, ο οποίος περιμένει τα αποτελέσματα της μαγνητικής για το χτύπημα στο γόνατο. Θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να παίξει στο ματς Κυπέλλου, ενώ θα αξιολογείται καθημερινά η κατάστασή του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα