Ντέμης: «Ούτε ο Κουλμπάκοφ δεν ξέρει γιατί ακύρωσε το γκολ του Άμραμπατ»

«Αν η ΑΕΚ νικήσει Βόλο και Άρη, θα είναι το ισχυρότερο φαβορί για το πρωτάθλημα. Η νίκη στην Τούμπα είναι η μεγαλύτερη στο πρωτάθλημα και ίσως να κρίνει τον τίτλο», είπε στο σχόλιό του για το ντέρμπι της Τούμπας στο «Monday FC» στη NOVA ο Ντέμης Νικολαΐδης.

«Η ΑΕΚ φάνηκε μέσα στην Τούμπα πνευματικά είναι πιο έτοιμη, από όλους είναι καλύτερη και εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι», πρόσθεσε ο Ντέμης.

«Μπορούν να φανούν πράγματα από την 4η αγωνιστική παρότι η ΑΕΚ έχει στη συνέχεια 4 ντέρμπι», ανέφερε ακόμη ο Νικολαΐδης και επέμεινε: «Αν κάνει δύο νίκες, τότε οι πιθανότητες να χάσει το πρωτάθλημα θα είναι λίγες. Πάντα, πάντως θα είναι όλα ανοικτά»

«Η ΑΕΚ μπήκε στο β’ για να πάρει το ματς και όχι να καταστρέψει το ματς του ΠΑΟΚ, παρότι γνώριζε ότι ο ΠΑΟ είχε μείνει στο Χ και τη βόλευε, ενδεχομένως, η ισοπαλία», υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Η ΑΕΚ μπήκε για να παίξει το παιχνίδι της. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα».

Για το 1-0 του Αραούχο, ο Ντέμης ήταν ξεκάθαρος. «Το γκολ του Αραούχο είναι ζωγραφιά», είπε και έσπευσε να μιλήσει για την ασίστ του Μάνταλου. «Είναι σπάνιος παίκτης ο Μάνταλος, δεν υπάρχει άλλος παίκτης που να βγάζει τέτοια εκπληκτική μπαλιά στην ΑΕΚ», είπε.

«Η ΑΕΚ μπήκε σαν να έπαιζε στην έδρα της, μπήκε να παίξει το παιχνίδι της και αυτό έκανε…», ανέφερε ξανά ο Ντέμης και έσπευσε να μιλήσει για τον Κουλμπάκοφ.

«Έψαχνα να βρω γιατί ακυρώθηκε το γκολ και πιστεύω ότι ούτε ο Κουλμπάκοφ ξέρει γιατί ακυρωσε το γκολ», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Άρχισα να στεναχωριέμαι και τι θα γίνει φέτος με δεδομένη και την κακή διαιτησία στο ματς ΑΕΚ – ΠΑΟ».

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε την παραίτηση του Μίτσελ Γκονζάλες από τον Ολυμπιακό, μέσω της εκπομπής του “Monday FC” των καναλιών Novasports.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης τόνισε πως από την αρχή δεν ήταν σωστή η επιλογή του Μίτσελ, για να καλυφθεί η θέση του προπονητή στον Ολυμπιακό, μετά την απόλυση του Κορμπεράν, επισημαίνοντας ότι δεν είδε να περνάει κάποια αγωνιστική ταυτότητα στους Πειραιώτες.

«Ισχυρή προσωπικότητα, ωραίος τύπος, αλλά αγωνιστική ταυτότητα δεν είδα στον Ολυμπιακό. Τα προβλήματα του Ολυμπιακού πάντα υπήρχαν στην άμυνα. Δεν ήταν καλή επιλογή η πρόσληψη Μίτσελ», είπε μεταξύ άλλων ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Ο παλαίμαχος επιθετικός σχολίασε ότι «όταν αλλάζει προπονητές ο Ολυμπιακός, χάνει το πρωτάθλημα», ενώ αναφέρθηκε και στο δύσκολο ρόλο που θα έχει ο διάδοχος του Μίτσελ στον πάγκο των Πειραιωτών, τονίζοντας ότι του «φαίνεται απίθανο ένας προπονητής να συμμαζέψει τώρα την ομάδα και να πάρει το πρωτάθλημα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα