Δεν παίρνει αποτελέσματα ο Ολυμπιακός στα ντέρμπι

Sports Παρασκήνια

Τα play offs στο πρωτάθλημα πλησιάζουν… επικίνδυνα και ο Ολυμπιακός δείχνει παρά τη βελτίωση του πως έχει μεγάλο πρόβλημα να φθάσει σε νίκες έναντι των συνδιεκδικητών.

Οι ερυθρόλευκοι διαθέτουν την δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 44 γκολ (η ΑΕΚ έχει 46, ο ΠΑΟΚ 36 και ο Παναθηναϊκός 34), αλλά σε πέντε ντέρμπι στη σεζόν έχουν πετύχει μόλις δύο γκολ, εκείνο του Χάμες εναντίον του δικέφαλου του Βορρά στο Καραϊσκάκη και αυτό του Μπιέλ κόντρα στους πράσινους στη Λεωφόρο.

Δύο γκολ σε πέντε μεγάλα παιχνίδια απέναντι στους Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είναι πολύ λίγα για την ποιότητα και την αξία των μέσων και των επιθετικών του Ολυμπιακού. Το παν στο ποδόσφαιρο είναι το αποτέλεσμα. Τι να το κάνει κάποιος ότι η ομάδα του Πειραιά ήταν καλύτερη και στα δύο ματς με τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό; Πήρε δύο πόντους ενώ σύμφωνα με την απόδοσή της θα μπορούσε να βάλει στο σακούλι έξι. Τότε τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά. Η πειραϊκή ομάδα στάθηκε σε πολλά ματς άτυχη, ενώ φωνάζει και για κάποιες διαιτητικές αποφάσεις.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν πέντε δοκάρια στα ντέρμπι, τους ακυρώθηκαν δύο γκολ (του Χάμες με την ΑΕΚ και του Βρουσάι με Παναθηναϊκό). Και στο πρώτο ματς με τον Παναθηναϊκό ισοφαρίστηκαν με πέναλτι που δόθηκε στο 97΄. Αυτά όμως είναι από ελαφρυντικά μέχρι δικαιολογίες. Η ουσία παραμένει μία. Χωρίς αποτελέσματα στα ντέρμπι, ο Ολυμπιακός όχι πρωτάθλημα δεν μπορεί να πάρει, αλλά ούτε τη δεύτερη θέση που οδηγεί στο Champions League.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα