Ζήλεψε ο Ψαριανός και «ντύθηκε» Πολάκης

Σύμφωνα με τον γαλάζιο πολιτευτή όσοι διαδήλωσαν το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης έξω από τα γραφεία της Hellenic Τrain είναι «ζώα», «σιχαμένοι» και «κρατικοδίαιτοι χαφιέδες»

Η εκφορά… απολίτιστου πολιτικού λόγου δεν είναι κατά πως φαίνεται αποκλειστικό «προνόμιο» του Παύλου Πολάκη και των ακολούθων του αψύ Σφακιανού που τον εκθειάζουν στα social media για τις προγραφές και την επικήρυξη των ταξικών εχθρών της ΣΥΡΙΖΑϊκής Αριστεράς.

Το χρησιμοποίησε εσχάτως και ένας προ δεκαετίας «ομοτράπεζος» της Κουμουνδούρου και όψιμος –την τελευταία τετραετία– φιλελεύθερος. Ο λόγος για τον Γρηγόρη Ψαριάνο που έπειτα από αρκετές κομματικές περιπλανήσεις και «ζέσταμα» των βουλευτικών εδράνων διαδοχικά του ΣΥΡΙΖΑ, της ΔΗΜ.ΑΡ. και του ΠΟΤΑΜΙΟΥ (σ.σ. κατέβηκε υποψήφιος και με την Ν.Δ. στις εκλογές του ’19 αλλά απέτυχε να εκλεγεί) έχει πλέον την ιδιότητα του μετακλητού υπαλλήλου στο γραφείο του αντιπροέδρου της Ν.Δ. και πρώην υπηρεσιακού πρωθυπουργού Παναγιώτη Πικραμμένου.

Περί κομματικής ορέξεως, κολοκυθόπιτα. Αλλά ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε ο Ψαριανός να διατρανώσει μέσω twitter την αντίθεσή του με όσους διαδήλωσαν την Τετάρτη έξω από τα γραφεία της Hellenic Τrain εμπλεκόμενοι σε οδομαχίες με τα ΜΑΤ, είναι βγαλμένη (χωρίς τις προγραφές για να μην τον αδικούμε) από το manual του Πολάκη.

Σύμφωνα με τον γαλάζιο πολιτευτή οι συγκεκριμένοι διαδηλωτές είναι «ζώα», είναι «σιχαμένοι» και «κρατικοδίαιτοι χαφιέδες» που «αντί να φωνάζουνε στον ΟΣΕ και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, κάνουν πορεία στην Hellenic Train. Σαν τα Πουτινόσκυλα που πάνε στη Αμερικανική Πρεσβεία…».

Τα «Πουτινόσκυλα», αλήθεια, ποια είναι και πού κολλάνε;

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα