Αγώνας δρόμου για Χάμες και Εμβιλά

Nα παίξουν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος προσπαθούν οι Χάμες Ροντρίγκες και Γιαν Εμβιλά.

Στον Ολυμπιακό έχουν σχεδιάσει ένα ειδικό πρόγραμμα για τους δύο για να το ακολουθήσουν με στόχο να ανεβάσουν σιγά-σιγά την ένταση και είναι έτοιμοι να παίξουν στο ματς της Νέας Φιλαδέλφειας (12/3, 19:00).

Ο Χάμες Ροντρίγκες νιώθει ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Για τον λόγο αυτό δεν έπαιξε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, δεν ήταν στην αποστολή για τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ που αναβλήθηκε και λογικά δεν θα είναι και σε αυτή της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό την Κυριακή (5/3, 16:00) στο Καραϊσκάκη.

Ο Εμβιλά, που τραυματίστηκε στο ματς με τον Παναθηναϊκό στον αστράγαλο, έχει βάλει ειδική μπότα για να βοηθήσει στην ανάρρωσή του. Οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών του Ολυμπιακού αναφέρουν ότι ο Γάλλος μέσος θα είναι σε θέση να παίξει στην αρχή των πλέι οφ. Ωστόσο, καταβάλουν προσπάθειες για να προλάβει ο παίκτης τον αγώνα με την ΑΕΚ, με κάποιους να είναι αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα