Νταμπίζας: Στην Τούμπα έπαιξαν οι δυο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι των «Δικεφάλων», καθώς επικράτησε με 2-0 της ΑΕΚ στην Τούμπα, βάζοντας «φωτιά» στο Πρωτάθλημα.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ πέτυχε εμφατική νίκη κόντρα στην ΑΕΚ στην Τούμπα, με την οποία και έβαλε «φωτιά» στο Πρωτάθλημα, καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 47 βαθμούς, ενώ η ΑΕΚ, με 50 και έναν αγώνα λιγότερο, είναι 2η.

«Πέρα από τον Κωνσταντέλια, που προφανώς έχει τραβήξει τα βλέμματα πάνω του, η συνεισφορά του Ολιβέιρα στη μεταμόρφωση του ΠΑΟΚ είναι κομβικότατη», τόνισε ο πρώην ποδοσφαιριστής και διεθνής, Νίκος Νταμπίζας στην τηλεόραση του Open.

Ο Νίκος Νταμπίζας σχολίασε το χθεσινό ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ τονίζοντας πως «έπαιξαν οι δυο καλύτερες ομάδες», ενώ έπλεξε το εγκώμιο τoυ Κωνσταντέλια και αναφέρθηκε στην κομβικότητα του Νέλσον Ολιβέιρα, στο παιχνίδι των «ασπρόμαυρων».

«Έπαιξαν οι δύο καλύτερες ομάδες, από πλευράς απόδοσης», ήταν επίσης το σχόλιο του Νίκου Νταμπίζα για το ντέρμπι της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη, αλλά και την επικράτηση του ΠΑΟΚ με το 2-0.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα