Ο… πολυθεσίτης Ντάνιελ Μαντσίνι

Sports Παρασκήνια

H ρήση ό,τι πληρώνεις παίρνεις, δεν είναι ακριβής στο ποδόσφαιρο. Εξαρτάται και από το ποιος κάνει την επιλογή. Στην περίπτωση του Παναθηναϊκού έχει αποδειχθεί πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κάνει εύστοχες εισηγήσεις στις περισσότερες των περιπτώσεων.

Ο Παναθηναϊκός έκανε κοιλιά μετά το Μουντιάλ και στη χειμερινή μεταγραφική σεζόν υπέγραψε συμβόλαιο με 4 νέους παίκτες. Ο λόγος για τους Ντάνιελ Μαντσίνι, Λάζλο Κλέινχσεϊσλερ, Τιμοτέους Πούχατς και Αλεξάντερ Γερεμέγιεφ. Ο τελευταίος δόθηκε δανεικός στον Λεβαδειακό.

Αυτός για τον οποίο οι πράσινοι «ξηλώθηκαν» ήταν ο Ντάνιελ Μαντσίνι. Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε για τον Αργεντινό συνολικά 3 εκατομμύρια ευρώ στον Άρη για να τον κάνει δικό του. Στα 26 του χρόνια ο Ντάνιελ άρχισε να… εξοφλεί το χρέος του καθώς πλήγωσε στη Θεσσαλονίκη την πρώην ομάδα του σκοράροντας σε κρίσιμο σημείο, ώστε το «τριφύλλι» να ισοφαρίσει και αργότερα να κάνει την ανατροπή.

Ο Ντάνιελ αγωνίζεται κυρίως στο δεξί φτερό της επίθεσης ενώ μπορεί, να παίξει είτε ως επιθετικός μέσος είτε στην αριστερή πλευρά της επίθεσης. Ο Γιοβάνοβιτς άλλωστε ψάχνει παίκτες πολυθεσίτες και ο Μαντσίνι που δεν έχει θέμα προσαρμογής τον δικαιώνει γρήγορα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα