Πρωταθλητής στον 2ο γύρο ο Παναθηναϊκός!

Πορεία πρωταθλητή πραγματοποιεί στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός, προσφέροντας παράλληλα πολλά γκολ και πλούσιο θέαμα στους οπαδούς του.

Οι «πράσινοι» παρουσίασαν μία εκπληκτική αλλαγή στο δεύτερο μισό του φετινού Μαραθώνιου, με αποτέλεσμα να ανεβάσουν τον πήχη των προσδοκιών τους και μία μόλις αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της διοργάνωσης, να στοχεύουν βάσιμα και με ισχυρή αυτοπεποίθηση, στη 2η θέση, η οποία φάνταζε ως άπιαστο όνειρο το προηγούμενο καλοκαίρι.

Με τη νίκη κόντρα στο Λεβαδειακό, ο Παναθηναϊκός έφτασε τις 11 στη διάρκεια του δευτέρου γύρου, ενώ έφερε 3 ισοπαλίες και είχε μόλις 2 ήττες. Η δε αποδοτικότητα στην επίθεση ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς με 28 γκολ ενεργητικό, το «τριφύλλι» πετύχαινε δύο γκολ σε κάθε αγώνα, ενώ δέχθηκε συνολικά 9.

Το πλέον εντυπωσιακό στοιχείο είναι το γεγονός ότι αγωνιστικά, ο Παναθηναϊκός εκτοξεύθηκε μετά την πολύ μεγάλη νίκη στο Καραϊσκάκη, επί του Ολυμπιακού, με 3-0. Από τότε, οι «πράσινοι» έχουν… καθιερώσει τις τριάρες, ενώ η απόδοσή τους κυμαίνεται σε εξαιρετικά επίπεδα, με εξαίρεση τον αγώνα κυπέλλου κόντρα στον ΟΦΗ, στο Ηράκλειο.

Στόχος πλέον, είναι να μπει η ομάδα στα play off με την κεκτημένη ταχύτητα της πορείας του δευτέρου γύρου και την αυτοπεποίθηση που έχουν κερδίσει οι παίκτες από τις εμφανίσεις τους και τα αποτελέσματα στον αγωνιστικό χώρο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα