Ολυμπιακός: Ποιοι κέρδισαν την εμπιστοσύνη του Μίτσελ

Sports Παρασκήνια

Η μεγάλη διαφορά του Μίτσελ μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι η 11αδα του Ολυμπιακού που είναι ίδια σχεδόν σε όλα τα ματς με εξαίρεση μια-δυο αλλαγές ανά ματς.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός ξεκινάει τους Πασχαλάκη, Ντόι, Παπασταθόπουλο, Ροντινέι, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Ιν Μπεόμ, Μπιέλ, Χάμες, Φορτούνη και Ελ Αραμπί, με εξαίρεση ελάχιστες αλλαγές συνολικά, αφού στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα έχουν ξεκινήσει οι Βρουσάι και Ρέτσος, ενώ έχει παίξει βασικός στο παιχνίδι με τον Βόλο ο Μπακαμπού αντί του Μαροκινού στην επίθεση.

Ο 59χρονος κόουτς του Ολυμπιακού δεν αλλάζει τους βασικούς του και έχει αποκτήσει ομοιογένεια η ομάδα, ενώ από τους 22 ποδοσφαιριστές που έχει χρησιμοποιήσει στο δεύτερο μισό, ο Μπουχαλάκης έχει μια συμμετοχή για ελάχιστα λεπτά.

 

Αναλυτικά οι 22 ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει μετά το Μουντιάλ :Πασχαλάκης, Ντόι, Παπασταθόπουλος, Ροντινέι, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ,Μπιέλ, Χάμες Ροντρίγκες, Φορτούνης, Ελ Αραμπί, ενώ οι Βρουσάι, Ρέτσος, Μπακαμπού έχουν ξεκινήσει σε τουλάχιστον ένα από τα τέσσερα ματς και σαν αλλαγή έπαιξαν οι Ανδρούτσος, Μασούρας, Μπουχαλάκης, Σαμασέκου, Γκάρι Ροντρίγκες, Μαρσέλο, Κασάμι

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα