Οι αλήθειες για τον Μπαλτάκο

Sports Παρασκήνια

Η επιχείρηση απομάκρυνση που έστησε ο Τάκης Μπαλτάκος απ’ τα γραφεία της Ομοσπονδίας, του μέλους του ΔΣ της ΕΠΣ Αχαϊας Κ. Ντάσιου, δεν ανέδειξε απλά μια ιδιοκτησιακή αντίληψη που έχει ο πρόεδρος της ΕΠΟ, αλλά έβγαλε μεγάλες αλήθειες.

Τα λόγια του Κ. Ντάσιου ανέδειξαν την πραγματικότητα σε όλο της το μεγαλείο για τη χρηματοδότηση της Ομοσπονδίας και κατ’ επέκταση των Ενώσεων, αλλά και το ρόλο που έχει ο κάθε ένας με βάση το καταστατικό που οφείλει να τηρεί πόσο δε μάλλον να το έχει διαβάσει

«Τώρα η ΕΠΟ παίρνει χρήματα που τα προηγούμενα χρόνια ήταν παρκαρισμένα. Ποιος το έκανε αυτό; O Zαγοράκης που έκατσε δύο – τρεις μήνες; O Δημητρίου που έκατσε πέντε μήνες ή ο Μπαλτάκος; O Φιλιππούσης το έκανε! Ο Μπαλτάκος και ο επόμενος πρόεδρος πρέπει να μάθει το ρόλο του. Είναι επόπτης. Λέει ο επόπτης στο διαιτητή τι θα κάνει; Δεν κυβερνά ο Πρόεδρος της δημοκρατίας ο Μητσοτάκης κυβερνάει».

Στην ΕΠΟ ο Μπαλτάκος θέλει να είναι ο απόλυτος κυβερνήτης. Αυτό δεν μπορεί να συμβεί όχι γι’ αυτόν, αλλά για κανέναν Πρόεδρο της Ομοσπονδίας, είτε είναι πετυχημένος, είτε αποτυχημένος. Είναι σα να χαράζει η Κατερίνα Σακελλαροπούλου κυβερνητική πολιτική. Αυτό δεν μπορεί να συμβεί και δεν είναι επιτρεπτό.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα