Η Αχίλλειος πτέρνα του ΠΑΟΚ

Sports Παρασκήνια

Ενίσχυση ακούν στον ΠΑΟΚ και… ενίσχυση δεν βλέπουν. Ουσιαστική. Χρειάζονται παίκτες ενδεκάδας ή… εναλλακτικές λύσεις ενδεκάδας εκεί που πονάει η ομάδα του Λουτσέσκου. Χαρακτηριστική η περίπτωση του κέντρου της άμυνας. Υπάρχουν παίκτες βαρόμετρα στον δικέφαλο του βορρά. Το παράδειγμα του  Ίνγκι Ίνγκασον βγάζει μάτια.

Όταν ο διεθνής Ισλανδός απουσιάζει λόγω τραυματισμού, στα μετόπισθεν του ΠΑΟΚ οι αντίπαλοι επιθετικοί κάνουν… πάρτι. Ο Ίνγκασον δεν είναι απλά, παίκτης – κλειδί για την άμυνα του ΠΑΟΚ. Είναι παίκτης “πυλώνας” για ολόκληρη την ενδεκάδα του δικέφαλου του βορρά.

Δεν έχει ο ΠΑΟΚ άλλον παίκτη κατ’ αναλογία με τον Ίνγκι ‘Ίνγκασον. Αυτό είναι ένα σοβαρό θέμα. Ο Ιβάν Νάσμπεργκ δεν έχει δείξει πως μπορεί να δώσει τι κάτι παραπάνω. Ο Γιάννης Μιχαηλίδης και ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης θα πρέπει ν’ αποκτήσουν και εμπειρία για να φθάσουν σε υψηλό επίπεδο. Στην παρούσα φάση δεν μπορούν να συγκριθούν με τον Ισλανδό. Ενώ λοιπόν στις άλλες γραμμές του ο ΠΑΟΚ έχει εμφανίσει σημάδια βελτίωσης, ο ανασταλτικός τομέας μπορεί ν’ αποτελέσει την Αχίλλειο πτέρνα του και να χάσει όχι μόνο το δεύτερο Ευρωπαϊκό εισιτήριο για το Champions League, αλλά ακόμη και την παρουσία στο Conference League με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα