«Αντί να καταγγείλετε όσα είπε ο κ. Μπαλτάκος, …σιωπή»

 Άστραψε και βρόντηξε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης από το βήμα της Βουλής. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε τη Νέα Δημοκρατία ότι σιωπά, αναφορικά με τα όσα είπε ο Τάκης Μπαλτάκος ενώ  ζήτησε από το ΠΑΣΟΚ να αποχωρήσει από την κυβέρνηση.

«Είστε διατεθειμένοι να χρησιμοποιήσετε κάθε θεμιτό ή αθέμιτο μέσο προκειμένου να κρατηθείτε στην εξουσία. Αντί να καταγγείλετε όσα είπε ο κ. Μπαλτάκος, …σιωπή»  τόνισε αρχικά ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να παριστάνει την αθώα περιστερά»

Και συνέχισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας: «Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να παριστάνει την αθώα περιστερά» κι αναρωτήθηκε: «Δεν αντιλαμβανόσασταν τις εκλεκτικές συγγένειες της Ν.Δ. που είναι ισχυρότατες με την Χρυσή Αυγή;» και κάλεσε τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ν’ αποχωρήσουν από την κυβέρνηση.

«Αυτό το παιχνίδι παιζόταν με τη δική σας συναίνεση. Η περαιτέρω στήριξη είναι άκρως επικίνδυνη. Η μόνη προσφορά που έχει να κάνει το ΠΑΣΟΚ είναι να αποσύρει τώρα τη στήριξη του και να βοηθήσει σε ομαλές εθνικές εκλογές» είπε.

 «Άμεσα εθνικές εκλογές»

Για μία ακόμη φορά, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, αφού κατηγόρησε τη συγκυβέρνηση ότι έχει “καταστρέψει τη χώρα” κι αποτελεί “ανοιχτή απειλή” για τη δημοκρατία ζήτησε να γίνουν άμεσα εθνικές εκλογές.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα