Η καψούρα της Βάνας με τον Κυριάκο και το εξασφαλισμένο… ψηφαλάκι

Παρά τις φήμες η γνωστή ηθοποιός δεν σκοπεύει να κατέβει υποψήφια με τη Ν.Δ.

Το τι έγινε στα social media με τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με την Βάνα Μπάρμπα δεν λέγεται. Οι ακραιφνείς (αλλά κακόστομοι) Νεοδημοκράτες έλεγαν ότι δεν έχει μείνει πρώην ΠΑΣΟΚος που να μην έχει αναζητήσει στασίδι στο κυβερνών κόμμα. Όσο για τους ΣΥΡΙΖΑίους, αυτοί έσπευσαν να κάνουν πλακίτσα ότι επί Αλέξη Τσίπρα στους καναπέδες του Μαξίμου καθόταν η… Αγγελικούλα, η Τζολί!!!

Όπως και να ’χει, πάντως, η καψούρα της αειθαλούς Βάνας με τον Κυριάκο δεν πρέπει να έχει προηγούμενο. Εκτός του ότι η γνωστή ηθοποιός «άδειασε» τη Χαριλάου Τρικούπη και τον Νίκο Ανδρουλάκη ισχυριζόμενη ότι ο διάδοχος της Φώφης Γεννηματά «δεν άκουσε ποτέ» τους ανθρώπους του πολιτισμού, σορόπιασε μιλώντας στα ΜΜΕ για την ανταπόκριση που έτυχε από τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της Ν.Δ. «Πολύ αποτελεσματικό» τον ανέβασε, «εξαιρετικό» τον κατέβασε. Μέχρι και τον προβληματισμό και τη στενοχώρια του Κυριάκου διέγνωσε η Βάνα λέγοντας ότι «πραγματικά είναι πολλά τα βάρη. Είμαστε σε μια πολύ δύσκολη καμπή όλοι…».

Όσοι καχύποπτοι σκέφτηκαν ότι ο πολιτικός έρωτας της Βάνας Μπάρμπα θα «ανταμειφθεί’ με μία θέση στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια των επερχόμενων εκλογών διαψεύστηκαν, καθώς όπως είπε η ηθοποιός δεν σκοπεύει να κατέβει υποψήφια με τη Ν.Δ. Το… ψηφαλάκι ωστόσο της Βάνας το έχει στο τσεπάκι του ο Κυριάκος.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα