Ανανέωσε ο Κοροβέσης

Νέο συμβόλαιο μέχρι το 2017 με τον ΠΑΣ Γιάννινα υπέγραψε ο Νίκος Κοροβέσης. Για τον ποδοσφαιριστή έχει εκφράσει ενδιαφέρον ο Παναθηναϊκός, ωστόσο εκείνος προτίμησε να παραμείνει στην ομάδα με την οποία πραγματοποίησε πολύ καλή χρονιά φέτος.

Μάλιστα, η προηγούμενη συμφωνία με τον νεαρό παίκτη είχε ισχύ μέχρι το 2014, κάτι που σημαίνει ότι οι Γιαννιώτες ήθελαν να τον «δέσουν» για παν ενδεχόμενο. Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Νίκος Κοροβέσης, υπέγραψε επέκταση του συμβολαίου του μέχρι τον Ιούνιο του 2017».

Ο ίδιος ο παίκτης δήλωσε, μετά την επίτευξη της συμφωνίας:

«Είμαι χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιο μου με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, την τεχνική ηγεσία και όλους τους ανθρώπους της ομάδας μου, για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και μου έκαναν την πρόταση, πριν ακόμη λήξει το συμβόλαιο μου, να συνεχίσω να βρίσκομαι στην ομάδα και τα επόμενα χρόνια. Υπόσχομαι τόσο σε αυτούς όσο και στους φιλάθλους μας ότι θα προσπαθώ πάντα να βελτιώνομαι και να βοηθώ με όλες μου δυνάμεις την ομάδα μας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα